HomeMobileAndroidNici nu e lansat oficial si deja Google Pixel 3 XL e...

Nici nu e lansat oficial si deja Google Pixel 3 XL e deja prezent intr-un material video de tip unboxing

Pixel 3 XL
Pixel 3 XL: nici nu e lansat oficial și deja avem un unboxing.

Mai este cel puțin o lună până când Google o să prezinte oficial noua serie Pixel 3 și cu toate astea despre Pixel 3 XL știm deja totul: cum arată, ce poze poate face și ce performanță are. Se întâmplă din cauza unui leak major care a făcut ca mai multe modele Pixel 3 XL să ajungă pe piața neagră din Rusia, cine a fost dispus să scoată din buzunar 2000 USD, are probabil deja unul.

Era și normal ca în scurt timp să vedem și un unboxing și după câte se poate vedea, este unul care e făcut chiar profi:

În cele 2 minute și 30 de secunde ale clipului vedem cum arată Pixel 3 XL plus toate accesoriile care vin în pachetul retail. Cine a mai văzut precedentele leak-uri va remarca faptul că Pixel 3 XL pare să fie ceva mai mare decât a fost prezentat anterior. Deși vine cu conector și încărcător USB Tye-C și un set de căști USB Type-C, Pixel 3 XL beneficiază și de un adaptor USB Type-C către jack audio normal.

Din nou, notch-ul este evident (poate prea mare după anumite gusturi), însă detaliile și forma sunt foarte clare. Asta face ca prea puține lucruri să mai rămână ascunse, poate doar prețul oficial și momentul disponibilității oficiale pe piață.

Oricum, e o scăpare imensă din partea Google și dacă mă gândesc bine, singurul eveniment comparabil este doar acel iPhone 4 ”pierdut” de cineva într-un bar din San Francisco.

Ca un pasionat de gadget-uri și parte a media/blogosferei de aproape 20 de ani pot să zic că nu ma încântă deloc astfel de scăpări – prefer să gust momentul prezentării oficiale și să sper că voi putea fi din nou impresionat de tehnologie. Așa, cu atâtea leak-uri parcă se diminuează foarte mult farmecul.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep