HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A7 (2018) prezentat oficial, smartphone cu elemente atractive

Samsung Galaxy A7 (2018) prezentat oficial, smartphone cu elemente atractive

Samsung Galaxy A7 (2018)

Dincolo de faptul că Samsung Galaxy A7 (2018) intră într-un grup foarte select al telefoanelor smart cu trei camere foto pe partea din spate, consider că are și alte caracteristici cu care poate cuceri publicul. În plus, Samsung se descurcă destul de bine și atunci când vine vorba despre relația cu operatorii de telefonie mobilă, așa că succesul acestui terminal pare garantat. Mai ales că nu prea sare calul în ceea ce privește prețul. Dar să le luăm pe rând!

Samsung Galaxy A7 (2018)

Samsung Galaxy A7 (2018) este construit în jurul unui display Super AMOLED de 6 inchi și rezoluție 1080 x 2220 pixeli, aspect 18,5:9. Producătorul coreean rămâne (deocamdată) tributar designului fără notch. Telefonul este echipat cu un chipset cu procesor octa-core de 2,2 GHz și propune trei variante de memorie: 4 GB RAM cu 64 GB memorie internă, 4 GB RAM cu stocare de 128 GB și 6 GB memorie RAM cu capacitate internă de stocare de 128 GB.

Camera triplă de pe partea din spate este alcătuită dintr-un senzor principal de 24 megapixeli, unul de adâncime, de 5 megapixeli și unul ultrawide de 8 megapixeli. Camera foto frontală este de 24 megapixeli, semn că nici amatorii de selfie-uri nu au fost uitați.

O construcție din plastic, ce permite o gamă vioaie de culori, o certificare IP68, un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în rama laterală din aluminiu, un acumulator cu o capacitate de 3300 mAh și un Android 8.0 Oreo (?!?!?!) reprezintă restul specificațiilor care merită amintite.

Samsung Galaxy A7 (2018) are un preț de vânzare de aproximativ 400 euro, valabil pe piețele Europene, acolo unde va debuta încă din start. Așa cum spuneam, cred că se prezintă destul de bine și că va avea suficient succes. Să vedem și la ce preț va ajunge pe piața locală, este destul de important.

via Samsung

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep