HomeCloud & MobilityRecomandare curs video gratuit: Applications of Deep Neural Networks

Recomandare curs video gratuit: Applications of Deep Neural Networks

Applications of Deep Neural Networks
Applications of Deep Neural Networks: curs video gratuit disponibil pe YouTube.

Cred că merită să vă supun atenției un curs despre “Applications of Deep Neural Networks”, disponibil parțial pe YouTube sub forma a 43 de filme de câte 15-20 de minute. Este o modalitate interesantă de a înțelege ce înseamnă Deep Neural Networks și de a învăța elementele de bază legate de acest concept, inclusiv cu instrumentele de dezvoltare.

Printr-o combinație de tehnici avansate de învățare și componente de neural networks e posibil să creați propriile modele complexe. Prin Deep Learning puteți folosi rețelele neurale ca să învețe să ierarhizeze informația într-un mod similar cu creierul uman. Cursul de față o să vă introducă în domeniul computer visio cu CNN  (Convolution Neural Networks), time series analysis with Long Short-Term Memory (LSTM), structuri clasice neural network. Mai mult, veți vedea cum deep learning poate fi folosit deopotrivă în GPU.

Sună foarte complicat și tocmai de asta cred că merită să vă alocați ceva timp și să parcurgeți cursul video. Materialele sunt scurte, așa că cel puțin un curs poate fi urmărit în fiecare zi.

Spor!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep