HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: o husa de protectie pentru Sony Xperia XZ2 Premium interesanta

RECOMANDARE: o husa de protectie pentru Sony Xperia XZ2 Premium interesanta

husa de protectie pentru Sony Xperia XZ2 Premium

Mă joc de ceva vreme cu acest flagship spectaculos prin dimensiunile sale (și va urma cât de curând și un review detaliat de Sony Xperia XZ2 Premium). Are o construcție clasică, ecranul vine cu un aspect 16:9 foarte rar întâlnit în prezent, dar și cu niște dimensiuni generoase. Asociate cu o construcție de sticlă, poate da uneori senzația de vulnerabilitate. Așa că m-am gândit să folosesc o husă de protectie pentru Sony Xperia XZ2 premium. Cum era și normal, am apelat la partenerii noștri de cursă lungă, MobileDirect.

husa de protectie pentru Sony Xperia XZ2 Premium

Ceea ce vreau să vă propun în cele ce urmează este, de fapt, mai mult decât o husă. Este un kit complet de protecție pentru Sony Xperia XZ2 Premium. Se numește IMAK Matte Ring Blue și este compus dintr-o carcasă solidă, un fel de back-cover, o sticlă de protecție pentru display și două accesorii care se pot fixa pe spatele carcasei, pentru o priză mai bună. Unul dintre aceste accesorii este un inel de prindere, care din câte am observat este tot mai popular, mai ales în rândul tinerilor.

husa de protectie pentru Sony Xperia XZ2 Premium

Carcasa este realizată dintr-un plastic mat și este disponibilă în mai multe versiuni de culoare.

husa de protectie pentru Sony Xperia XZ2 Premium

Noi am testat varianta albastră. Îmbracă spatele telefonului, fără însă a-l îngroșa prea tare. Marginile însă nu sunt protejate complet. Chiar și așa, se prinde foarte bine de telefon și nu există pericolul desprinderii accidentale. Mi s-a părut o variantă interesantă, prin prisma prețului competitiv și a accesoriilor suplimentare care se găsesc în cutie.

husa de protectie pentru Sony Xperia XZ2 Premium

Evident, în magazinul online MobileDirect pot fi găsite și alte modele de huse și carcase pentru Sony Xperia XZ2 Premium, precum și accesorii și huse pentru orice model de smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep