HomeFeaturedFocusRome: Total War va fi disponibil si pentru Android

Rome: Total War va fi disponibil si pentru Android

Rome: Total War Android

Din punctul meu de vedere, Rome: Total War a fost un joc care chiar și acum este în top 5 titluri din zona de strategie. Îmi aduc și acum aminte că deși nu mai scriam pentru LEVEL (btw, noul LEVEL este Nivelul 2 acum) de ceva vreme și mă ocupam de vânzările de publicitate pentru CHIP, treceam foarte des prin redacția LEVEL să văd ce mai joacă băieții. Iar Rome: Total War cucerise pe toată lumea acolo. Avea o grafică revoluționară pentru acea perioadă (2004) și mai ales un engine care permitea câteva manevre care până atunci erau imposibile în jocurile de strategie.

Așa că m-a bucurat să aflu că Rome: Total War va deveni disponibil pe Android, după ce producătorul acestui titlu, Feral Interactive, a reușit să îl porteze pe iPhone cu câteva luni în urmă. Nu știu sigur dacă mă voi mai bucura eu de el, am cam rupt-o cu partea asta de gaming, mai ales pe telefon, dar cu siguranță vor fi destul de mulți nostalgici care vor dori să retrăiască acele experiențe, la fel cum și cei mai tineri să vor bucura de Rome: Total War.

Deocamdată nu se cunosc detalii despre disponibilitatea acestui titlu. Se știe doar că va fi disponibil, în primă fază, doar pe anumite terminale cu Android, în America de Nord, Asia și Europa și că va fi o aplicație premium, care va costa bani. Să vedem la momentul respectiv, adică undeva în luna decembrie, cum vor sta lucrurile.

via GamaSutra

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep