HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A50 si Galaxy A30 prezentate oficial

Samsung Galaxy A50 si Galaxy A30 prezentate oficial

Samsung Galaxy A50

Cu o usoară modificare a sistemului de denumiri și în concordanță cu speculațiile de dinainte de acest moment, Samsung a prezentat oficial modelele mid-range Galaxy A50 și Galaxy A30. Două telefoane care impresionează prin aspect, unul modern, contemporan, construit în jurul unui ecran Infinity-U Display. Mai exact, margini extrem de înguste și un notch în formă de U, care integrează camera foto frontală.

Samsung Galaxy A50, fratele mai mare dintre cei doi, face un pas și mai în față și integrează în ecran și senzorul pentru citirea amprentei digitale. Ecranul său este un Super AMOLED de 6,4 inchi și rezoluție fullHD+ și ascunde un chipset Exynos 9610. La nivel de memorii există varianta cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă sau cea mai potentă, cu 6 GB de RAM și 128 GB stocare internă.

Samsung Galaxy A50

Pe spate, Samsung Galaxy A50 are un sistem de trei camere foto. Senzorul principal are 25 megapixeli, cel de adâncime are 5 megapixeli, iar cel ultra-wide are 8 megapixeli. Camera foto frontală este de 25 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh.

Samsung Galaxy A30 păstrează dimensiunea ecranului, rezoluția și capacitatea acumulatorului. La restul specificațiilor însă, lucrurile merg în jos. Chipset-ul este Exynos 7885, memoria RAM este de 4 GB sau de 3 GB, cu capacități interne de stocare de 64 GB și respectiv 32 GB.

Pe spate avem un sistem dual camera (16 megapixeli + 5 megapixeli), iar camera foto frontală este de 16 megapixeli.

Ambele telefoane vin într-o gamă variată de culori. Trebuie precizat că terminalele sunt construite dintr-un material oarecum special, o combinație de plastic și sticlă, pe care coreenii îl numesc 3D Glasstic.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep