HomeFeaturedFocusVIDEO: hands-on oficial cu Samsung Galaxy Fold

VIDEO: hands-on oficial cu Samsung Galaxy Fold

Galaxy Fold

O să vă mai bombardăm cu astfel de materiale video, pentru că mi se pare foarte important să vedem cum funcționează telefoanele cu ecran pliabil pe care marii producători încep să le prezinte. Astfel o să putem să facem comparație între ele. Samsung a spart gheata cu modelul Galaxy Fold, Huawei a venit cu Mate X. Un concept ușor diferit, de aici și nevoia de a le putea compara corect.

Ca o scurtă paranteză am văzut multe păreri (premature aș spune eu) cum că Huawei a bătut Samsung-ul în această competiție, venind cu un telefon mai reușit. Culmea, o mare parte din ele vin de la fanii Apple, care se bucură de fiecare așa zis eșec al Samsung, chiar dacă devin astfel partizanii companiei care tocmai a depășit Apple pe piața globală de smartphone. Ciudat!

Revenind la competiția aceasta, o consider artificială pentru moment și cred că un astfel de telefon trebuie judecat doar după o perioadă de utilizare destul de lungă.

Până atunci însă, haideți să vedem împreună cum a gândit Samsung acest Galaxy Fold, care sunt modalitățile în care el poate fi folosit. Direct de la sursă, adică dintr-un material video de tip hands-on realizat chiar de către compania coreeană.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep