HomeMobileAndroidLeak: specificatii complete pentru Samsung Galaxy Note 10 si Note 10 Plus

Leak: specificatii complete pentru Samsung Galaxy Note 10 si Note 10 Plus

Samsung Galaxy Note 10.

După cum spuneam, pe măsură ce ne apropiem de momentul lansării avem tot mai multe detalii despre Samsung Galaxy Note 10 și Note 10 Plus: azi am primit specificațiile complete ale celor două modele. Conform informațiile venite via Slashleak, Galaxy Note 10 vine cu display de 6.3 inci, Dynamic AMOLED și rezoluție 1440p. Densitatea este de 401 ppi și suport de HDR10+, protecție Gorilla Glass 6. Are sistem foto făcut din trei camere 12MP + 12MP + 16MP, 8 GB RAM, până la 256 GB pentru stocare, baterie de 3500 mAh cu USB-C Fast charging de 25W și S-Pen cu Air Gesture, plus platforma Snapdragon 855+ în SUA, respectiv Exynos 9825 în Europa. Iar varianta Note 10 nu vine cu suport de microSD.

Pe de altă parte, Galaxy Note 10 Plus vine cu display de 6.8 inci, rezoluție 1440p și aceiași configurație pentru camerele foto, procesor, stocare prezentă și pe Galaxy Note 10. Diferența este că vine cu baterie de 4300 mAh (mult mai potrivită), fast-charging 45W USB-C, S Pen și Air Gesture și posibilitatea de folosire microSD.

La prima vedere nu există diferențe semnificative între cele două modele, bateria fiind principalul atu. Va fi interesant să vedem exact cum se comportă și care o să fie modelul mai atractiv.

Mai sunt două săptămâni până la lansare și mă aștept să vedem și mai multe leak-uri despre Samsung Galaxy Note 10.

via MSPU

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep