HomeFeaturedFocusVideo: cum arata machetele de iPhone 11, 11 Max si 11 R

Video: cum arata machetele de iPhone 11, 11 Max si 11 R

Așa arată machetele pentru iPhone 11, 11 Max și 11R, prezentate într-un material video de MKBDH.
Așa arată machetele pentru iPhone 11, 11 Max și 11R, prezentate într-un material video de MKBDH.

Mai e destul timp până când Apple o să prezinte seria iPhone 11 în tradiționalul său eveniment de la începutul lunii septembrie, însă acest lucru nu ne oprește să studiem cum arată (cel puțin la nivel de design) noile modele. Am avut până acum parte de multe leak-uri așa că o idee de ansamblu avem, iar noul material video realizat de MKBHD confirmă ceea ce știam.

Putem admira noul locaș pentru sistemul foto cu trei lentile prezent pe iPhone 11 și 11 Max, în timp ce 11R folosește aceiași denivelare, dar are doar două camere foto – este și acesta un plus, fiind pentru prima dată când Apple aduce sistem dual foto pe modelul cel mai ieftin.

Pe de altă parte, în machetele de mai sus nu vedem și schimbarea butonului hardware pentru oprirea sunetului, despre care bănuiam că ar fi schimbat – totuși vorbim despre niște machete făcute pentru producătorii de huse, așa că nu e 100% că acesta este desgin-ul final.

Ce mai știm despre noua serie iPhone 11 este că ar avea sistem wireless charging complet, adică și se poate încărca și poate la rândul său încărca alte dispozitive – AirPods de exemplu – chestie pe care Samsung și Huawei au adus-o deja de doi ani.

În rest, același aspect plictisitor. Nu credeți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep