HomeFeaturedFocusZTE Nubia Red Magic 3 domina AnTuTu. Unde-i Asus ZenFone 6?

ZTE Nubia Red Magic 3 domina AnTuTu. Unde-i Asus ZenFone 6?

top AnTuTu

Am dat peste un material care vorbește despre topul AnTuTu Benchmark pentru luna iunie 2019. Cu alte cuvinte, care sunt telefoanele care au obținut cel mai bun scor. Că ZTE Nubia Red Magic 3 domină acest top cu un scor de 382.331 puncte, este un lucru destul de clar. Nici nu contest. La fel, spun cei de la AnTuTu, pe locul al doilea, la mică distanță, îl găsim pe Xiaomi Black Shark 2, cu 375.592 puncte. Probabil că așa este.

Și podiumul se pare că este completat, în viziunea celor de la AnTuTu, de Xiaomi Mi 9 Explorer, cu 371.021 puncte. Aici deja am o problema. Am făcut și eu un test comparativ în cadrul materialului de review și Asus ZenFone 6 a scos 374.006 puncte în AnTuTu Benchmark. Un scor care l-ar califica pentru al treilea loc în topul realizat chiar de AnTuTu.

Problema și mai ciudată este că ZenFone 6 nu apare deloc în top 10. Acolo unde se găsește Samsung Galaxy S10+, pe care Asus-ul l-a bătut la fundul gol. Nu știu cum este generat acest top 10 (și dacă știe cineva, explicațiile sunt binevenite), dar cred cu destulă tărie că ZenFone 6 ar fi meritat să fie prezent aici.

top AnTuTu

Aveți aici și un review complet pentru Asus ZenFone 6, un telefon destul de impresionant.

via AnTuTu

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep