HomeFeaturedFocusAmazon Echo Buds sunt o optiune mai buna decat noile Apple AirPods...

Amazon Echo Buds sunt o optiune mai buna decat noile Apple AirPods Pro

Amazon Echo Buds, la 129 USD sunt o opțiune mult mai atractivă decât Apple AirPods Pro.
Amazon Echo Buds, la 129 USD sunt o opțiune mult mai atractivă decât Apple AirPods Pro.

Dacă sunteți în căutarea unor căști in-ear s-ar putea să vă placă Amazon Echo Buds, care la 129 USD aduc o calitate remarcabilă și Noise Cancellation folosind tehnologia Bose Active Noise Reduction. Mai exact, Amazon Echo Buds sunt de fapt niște căști in-ear Bose, cu noise cancellation la un preț de 129 USD și integrare Alexa.

Sună interesant? Cred și eu, prețul este imbatabil, mai ales dacă le comparăm cu Apple AirPods Pro, ce costă dublu și au până la urmă funcționalitate similară, incluzând aici Transparency, modul de ascultare ce permite totuși trecerea sunetului exterior.

Amazon Echo Buds au trei microfoane pentru a facilita captarea vocii. Integrarea Alexa permite nu doar interogarea serviciului Amazon Alexa ci și o grămadă de comenzi vocale disponibile în Alexa pentru ascultarea muzicii, creșterea/reducerea volumului, audiobooks, realizarea de apeluri etc. E chiar posibil să folosiți și alți asistenți, nu doar Alexa.

Echo Buds pot fi folosite și în timpul exercițiilor fizice (certificare IPX4).

TheVerge spune despre ele că sunt excelente la un preț excelent. Elementele pro: calitatea sunetului, ușor de purtat, noise cancellation de calitate. Motivele contra ar fi doar lipsa încărcării wireless și folosirea portului micro USB și ceva bug-uri iminente primei versiuni.

Autonomia estimată este de 20 de ore, cu tot cu opțiunea de reîncărcare în cutia specială.

În aceste condiții Echo Buds sunt o opțiune extrem de interesantă. Din păcate sunt disponibile pentru precomandă doar în SUA, nu am văzut încă nimic pe Amazon.de.

Detalii aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep