HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Meizu 16T

Cateva detalii tehnice despre Meizu 16T

Meizu 16T

Telefonul va avea parte de un eveniment de lansare oficială pe 23 octombrie. Mai sunt trei săptămâni bune până atunci, dar deja Meizu 16T pare să nu prea mai aibă secrete. A contribuit și o vizită la TENAA, pentru certificarea în scopul vânzării pe piața din China, dar și faptul că o unitate de teste a rulat AnTuTu Benchmark și a lăsat acolo suficiente urme. Cam cum se întâmplă de obicei, mai ales cu telefoanele producătorilor din China.

Meizu 16T este aproape de un vârf de gamă. Se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 855 și are două configurații de memorii. Una cu 6 GB de RAM și memorie internă de 128 GB și una cu 8 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB. În ambele situații se pare că există și un slot microSD.

La exterior avem un ecran OLED de 6,5 inchi și rezoluție fullHD+ (2230 x 1080 pixeli). Nu se distinge foarte clar dacă avem un notch de vreun fel, sau o margine ceva mai proeminentă în partea de sus. Și nici nu este așa de important, cel puțin nu pentru mine. În schimb, pare că senzorul de citire a amprentei digitale este integrat în ecran.

Meizu 16T

La nivel de abilități foto, Meizu 16T propune o combinație de trei camere foto pe partea din spate. Un senzor principal de 12 megapixeli, unul ultra-wide de 10 megapixeli și unul de adâncime de 5 megapixeli. Camera frontală este de 16 megapixeli.

Acumulatorul va avea o capacitate de 4400 mAh și probabil că va oferi suport pentru încărcare rapidă, iar sistemul de operare va fi Android 9.0 Pie cu interfața proprie peste el.

Meizu 16T nu arată rău deloc și sunt destul de sigur că va avea și un preț atractiv. Cred că producătorul chinez ar trebui să ia în calcul o expansiune comercială la nivel global. Ar avea de câștigat atât compania, cât și consumatorii finali.

via SlashLeaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep