HomeFeaturedFocusCoolpad Cool 5 prezentat oficial, telefon de 100 de euro

Coolpad Cool 5 prezentat oficial, telefon de 100 de euro

Coolpad Cool 5

Am ales să exprim prețul în euro, pentru că ne oferă o cifră mai rotundă. Oricum, pentru moment, Coolpad Cool 5 va fi disponibil doar pe piețele asiatice, așa că valoarea este aproximativă. Dar, pentru că am mai văzut și minuni, adică telefoane Coolpad accesibile pe piața din România (nu mă întrebați prin ce canale de distribuție), m-am gândit că merită câteva clipe de atenție.

Coolpad Cool 5

Coolpad Cool 5 este construit în jurul unui ecran de 6,22 inchi, cu rezoluție HD+ și aspect 19:9. Are margini foarte înguste, ceea ce îi conferă un aspect elegant terminalului. Iar în partea de sus este prevăzut cu un notch în formă de picătură, care găzduiește o cameră foto frontală de 16 megapixeli.

Pe spate găsim un sistem dual camera, cu un senzor principal de 13 megapixeli și unul de adâncime, de 2 megapixeli. Tot pe spate este plasat și cititorul de amprentă digitală.

La interior avem o combinație de chipset MediaTek Helio P22 cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă printr-un card microSD cu până la 128 GB.

Acumulatorul lui Coolpad Cool 5 are o capacitate de 4000 mAh și se încarcă prin USB Type-C. Sistemul de operare este Android 9 Pie.

Coolpad Cool 5

Lista de specificații tehnice nu este impresionantă. Însă privită prin prisma prețului mic de vânzare, începe să arate binișor.

via Coolpad

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep