HomeFeaturedFocusMoto E6 Play anuntat oficial, cel mai ieftin telefon Motorola pe piata

Moto E6 Play anuntat oficial, cel mai ieftin telefon Motorola pe piata

Moto E6 Play

Mă rog, încă nu este pe piață, va deveni disponibil în noiembrie, inclusiv pe majoritatea piețelor europene. Sper eu că România se va găsi în acea majoritate, pentru că utilizatorul final are de câștigat atunci când are cât mai multe opțiuni la dispoziție. E6 Play a apărut cumva în umbra lui Moto G8 Plus, care a cam captat toată lumina reflectoarelor, dar are argumentul că este cel mai ieftin smartphone propus de Motorola.

Prețul lui Moto E6 Play este de 109 euro. Însă la asemenea preț avem de-a face cu destul de multe concesii la nivel de specificații tehnice.

Terminalul este construit în jurul platformei MediaTek MT6739, asociată cu 2 GB de memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Toate ținute în viață de un acumulator de 3000 mAh.

La exterior avem un display de 5,5 inchi și rezoluție HD+, cu un aspect ceva mai clasic, de 18:9. Și cu margini destul de groase, că tot vorbeam de ecrane care se purtau acum trei ani. Pe spate avem o singură cameră foto, de 13 megapixeli și, oarecum surprinzător, cititorul de amprentă. Camera foto frontală este de 5 megapixeli.

Un entry-level care are ca singur argument prețul relativ mic. Însă părerea mea este că și la 109 euro, Moto E6 Play s-ar putea să dea de competitori ceva mai ofertanți.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep