HomeEvenimenteCESLa CES 2020 LG va prezenta noul V60 ThinQ

La CES 2020 LG va prezenta noul V60 ThinQ

LG V60 ThinQ ar putea fi prezentat la CES 2020 și ar trebui să fie asemănător cu V50 ThinQ, inclusiv cu suport pentru al doilea display.
LG V60 ThinQ ar putea fi prezentat la CES 2020 și ar trebui să fie asemănător cu V50 ThinQ, inclusiv cu suport pentru al doilea display.

Pentru că la începutul lui 2019, LG a prezentat la CES 2019 primul V50 ThinQ cu suport pentru al doilea display și 5G, mulți speculează că anul viitor o să vedem modelul V60 ThinQ, similar cu V50. Lansarea oficială ar fi însă la MWC 2020 de la Barcelona, conform unor surse din Coreea, doar că aparatele vor fi vândute în SUA, Coreea de Sud și Japonia, la fel ca V50, nefiind adus oficial și în Europa.

Dacă la V50 ThinQ am văzut al doilea ecran drept o husă, va fi interesant cum o să arate el pe V60 ThinQ. Zvonurile spun că în cazul lui V60 o să vedem o nouă soluție de prindere pe carcasă.

Mi se pare ciudat faptul că LG, unul dintre pionierii design-ului pe smartphone, nu vine cu ceva mai agresiv în direcția smartphone-urilor dual display, în condițiile în care au deja tehnologie pentru așa ceva.

E clar că vânzărlle nu foarte bune din ultimii ani își pun amprenta pe politica coreenilor vizavi de piața de smartphone și că oportunitățile date de 5G și dual display ar trebui să fie exploatate cât mai bine.

Chiar nu mi-ar plăcea să văd că și LG intră în degringolada HTC și merge spre dispariție.

via AA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep