HomeFeaturedFocusNoi procesoare mid-range de la Qualcomm

Noi procesoare mid-range de la Qualcomm

Qualcomm a lansat astăzi trei noi procesoare Qualcomm Snapdragon 720G, Snapdragon 662 și Snapdragon 460, cu creșteri masive de performanță.
Qualcomm a lansat astăzi trei noi procesoare Qualcomm Snapdragon 720G, Snapdragon 662 și Snapdragon 460, cu creșteri masive de performanță.

Qualcomm a lansat astăzi trei procesoare mid-range: Qualcomm Snapdragon 720G, Snapdragon 662 și Snapdragon 460, cu suport pentru 4G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1 și Qualcomm FastConnect 6, Dual-Frequency (L1 și L5) GNSS și Indian Constallation (NavIC). Din specificații vă dați seama că acestea sunt gândite să pună mai bine în valoare tehnologiile existente, dar nu sunt pregătite pentru viitor.

Snapdragon 720GL este optimizat pentru gaming și entertainment, cu suport HDR și sunet Qualcomm aptX Adaptive și posibilitatea de înregistrare/procesare a stream-urilor video 4K.

Seria Snapdragon 662 vine cu AI pentru procesarea imaginilor (Qualcomm Spectra 340T pentru configurații cu trei camere foto) și salvarea în format HEIF. Iar seria Snapdragon 460 este cea care aduce cel mai mare salt de performanță – modelele de gadget-uri ce vor fi construite în jurul Snapdragon 460 având cel mai mult de câștigat la viteză (60-70% creșetre).

Primele modele de smartphone-uri ce vor funcționa cu Snapdragon 720G vor veni imediat, probabil că MWC 2020 o să ne arate o pleiadă de gadget-uri pe această nouă platformă. Cele construite pe Snapdragon 662 și 460 vor veni abia la finalul lui 2020.

via Qualcomm

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep