HomeFeaturedFocusPremiera: canalul Eurosport 4K ajunge in Romania, in oferta UPC a Vodafone

Premiera: canalul Eurosport 4K ajunge in Romania, in oferta UPC a Vodafone

Din 17 ianuarie 2020 Vodafone introduce in grila UPC canalul Eurosport 4K!
Din 17 ianuarie 2020 Vodafone introduce in grila UPC canalul Eurosport 4K!

Vodafone România a anunțat astăzi că din 2020 este sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis – Grand Slam și circuitul ATP difuzate de canalele Eurosport. Începând cu Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie 2020), clienții Vodafone și UPC vor putea viziona toate meciurile de tenis din competițiile menționate anterior pe canalele Eurosport 1 și 2, disponibile în grilele Vodafone TV și UPC.

O altă chestie foarte faină este că din 17 ianuarie 2020, în grila digitală UPC va intra în premieră în România, canalul Eurosport 4K, ce oferă utilizatorilor o experiență superioară de vizionare, datorită rezoluției Ultra HD.

Din păcate de această ofertă se pot bucura la început doar abonații din București, urmând ca acesta să fie inclus treptat în grilele digitale ale abonaților UPC din toată țara. Mai mult decât atât, din 15 ianuarie, toate canalele din portofoliul Discovery disponibile în rețeaua UPC (Discovery Channel, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet, Discovery Showcase, Discovery Science, DTX, Investigation Discovery) vor fi incluse și în grila Vodafone TV.

Mai multe detalii gasiti aici.

UPDATE: Începând cu 17 ianuarie, canalul Eurosport 4K este disponibil și pentru abonații UPC din orașele Brăila, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Tulcea, în plus față de abonații din București.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep