HomeFeaturedFocusCreste numarul companiilor care nu mai vin la MWC. Vivo si MediaTek...

Creste numarul companiilor care nu mai vin la MWC. Vivo si MediaTek pe lista

MWC coronavirus

Se mărește considerabil lista cu companiile care se retrag în totalitate de la Mobile World Congress sau își anulează evenimentele din cadrul târgului, din cauza epidemiei de coronavirus. Până acum nu am luat în serios înformațiile care speculau că tot evenimentul este pus sub semnul întrebării. Dar lucrurile tind să ia o turnură destul de neplăcută pentru piața de IT și în special pentru industria de dispozitive smart. Și MWC-ul este doar vârful acestui aisberg.

După ce am văzut dimineață că Sony și Amazon se retrag de la Mobile World Congress și se alătură unei liste de companii pe care se găseau deja LG, ZTE (care și-a anulat doar evenimentele de presă dar vine cu stand), nVidia și Ericsson, aflăm acum că lista se îngroașă considerabil.

Vivo a anunțat că nu mai participă deloc la congress și va muta în spațiul online evenimentele de lansare pe care le avea programate. TCL a anunțat că anulează toate evenimentele de presă, dar păstrează standul din cadrul expoziției. De asmenea, Intel și MediaTek se retrag cu totul, nu vor mai participa la eveniment. Toate companiile din listă invocă grija față de angajați în primul rând, grija față de clienții lor și speranța că aceste acțiuni vor diminua drastic riscul de răspândire a virusului care începe să îngrijoreze tot mai mult.

Între timp și organizatorii Mobile World Congress iau măsuri tot mai drastice pentru a elimina orice risc (lucru care oricum nu va fi posibil). Participanții care vin din Asia vor trebui să aiba asupra lor inclusiv un certificat medical care să ateste că în ultimele 14 zile nu au fost supuși riscului contaminării. Lucru care este destul de greu de realizat și în același timp destul de discriminator.

Se dovedește că strategia Samsung și a altor jucători care nu foloseau MWC-ul ca platformă pentru evenimentele lor de lansare a fost una sănătoasă până la urmă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep