HomeFeaturedFocusA venit si video-ul cu dezasamblarea iPhone SE 2020 de la iFixit

A venit si video-ul cu dezasamblarea iPhone SE 2020 de la iFixit

iFixit ne oferă o privire detaliată asupra interiorului noului iPhone SE, ediția 2020.
iFixit ne oferă o privire detaliată asupra interiorului noului iPhone SE, ediția 2020.

După ce vineri vă propuneam un prim material video în care se puteau explora similaritățile și diferențele dintre iPhone SE 2020 și iPhone 8, azi vă propun materialul iFixit în care vedem în detaliu cum se dezanasamblează și ce e de reținut vizavi de noul smartphone Apple.

Avem prima parte a procesului de dezansamblare și deja putem vedea care sunt părține poziticve și care sunt cele negative. iPhone SE 2020 e aproape identic cu iPhone 8 și, așa cum am mai spus deja, o grămadă de componente se pot refolosi, inclusiv display-ul sau camera. Altele, cum ar fi bateria, nu pot fi folosite de la un model la altul pentru că are alt conector, în ciuda faptului că vorbim de aceiași baterie.

Acestea fiind zise, vă reamintesc că în România livrările încep de luni, 4 mai, iar prețul modelului de 64 GB este de 2400 de lei, cu promoții interesante de la operatori, în funcție de abonamente. Primele review-uri sunt pro iPhone SE 2020, prețul de doar 440 EUR făcuându-l imbatabil vizavi de orice alt smartphone din aceiași clasă.

Aștept să pun și eu mâna pe el și să vă spun mai multe.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep