HomeFeaturedFocusSamsung extinde cu o luna garantia produselor sale

Samsung extinde cu o luna garantia produselor sale

Am primit de la Samsung o informare legată de extinderea cu o lună a garanției pentru produsele a căror garanție urmează să expire în perioada următoare.

În aceste momente dificile, este important să rămânem împreună chiar și atunci când măsurile de distanțare socială trebuie respectate. De aceea, ca parte a eforturilor noastre permanente de a-i sprijini pe utilizatorii noștri, vom extinde garanțiile tuturor produselor Samsung a căror perioadă de garanție urmează să expire între 15.03.2020 și 15.06.2020.

Utilizatorii ale căror produse intră în categoria de mai sus nu trebuie să facă nimic, ei primind automat extinderea garaniei până la 15.07.2020.

Pentru clienții care întâmpină probleme și nu pot sau nu doresc să părăsească domiciliul, oferim serviciul de asistență de la distanță, lansat în urmă cu trei ani în România. De asemenea, în aceste momente dificile pentru toți, în care lucrăm din propriile locuințe, le punem la dispoziție clienților noștri un nou serviciu de colectare a smartphone-urilor care necesită intervenția fizică a specialiștilor noștri. Astfel, un angajat al diviziei de service Samsung sau un curier va colecta telefoanele cu probleme tehnice, urmând să le returnăm clienților dispozitivele reparate în cel mai scurt timp. În plus, pentru că sănătatea clienților este cea mai importantă, toate telefoanele care ajung în service beneficiază gratuit de dezinfectare.  Reparațiile pot fi programate printr-un apel telefonic la numerele 08008 726 78 64 sau *8000.

Mă gândesc că merită să știți acest lucru.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep