HomeFeaturedFocusApple o da din nou in bara cu update-ul iOS 13.5. Va...

Apple o da din nou in bara cu update-ul iOS 13.5. Va arat cum reparati eroarea ”This App is No Longer Shared”

Apple continuă seria de update-uri de iOS 13 nereușite, de data asta cu o eroare ”This App is No Longer Shared” ce poate duce la pierderea datelor asociate respectivei aplicații.
Apple continuă seria de update-uri de iOS 13 nereușite, de data asta cu o eroare ”This App is No Longer Shared” ce poate duce la pierderea datelor asociate respectivei aplicații.

Zilele trecute vă semnalam faptul că Apple a lansat update-ul iOS 13.5, făcut în ideea de a oferi utilizatorilor soluții de monitorizare a unor posibile contacte cu persoane infectate cu COVID-19, însă ca de obicei problemele nu s-au lăsat așteptate: mulți utilizatori au dat peste eroarea ”This App is No Longer Shared” ce le blochează accesul la anumite aplicații.

De pe urma discuțiilor de pe Twitter și Reddit am văzut că aplicațiile în cauză sunt destul de multe și de importante: de la Twitter la YouTube, Whatsapp, Facebook, TikTok, LastPass și multe altele. Problema pare să fie legată de modul în care informațiile despre aplicații sunt salvate în iCloud.

Inițial, rezolvarea problemei presupunea ștergerea aplicației în cauză și reinstalarea ei din App Store. Doar că treaba asta ducea și la pierderea datelor asociate cu respectiva aplicație, chestie pe care nu cred că vreți să o experimentați.

Dacă ați avut ghinionul să dați peste acest bug cu ”This App is No Longer Shared” în noul iOS 13.5, există o soluție și mai accesibilă pentru a rezolva problema: redescărcați aplicația în loc să o ștergeți și să o reinstalați.

Și se rezolvă așa: mergeți la Settings/General/iPhone Storage, apoi clic pe aplicația care vă face probleme și apoi clic pe Offload App. După asta apăsați pe Reinstall App, redescărcați aplicația și ea va porni.

Și așa nu vă pierdeți datele asociate.

Sper să vă fie de folos sfatul.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep