HomeFeaturedFocusVIDEO: hands-on cu LG Velvet

VIDEO: hands-on cu LG Velvet

LG Velvet

Iată că deși nu a avut parte de un anunț oficial încă, LG Velvet pare să nu mai aibă niciun fel de secret. Mai mult, dacă este să judecăm după imaginile din materialul video pe care vi-l propun mai jos, terminalul se găsește deja în magazinele din țara natală. Un hands-on complet, filmat cu telefonul expus într-un showroom din Coreea de Sud, face deja înconjurul internetului.

Ba mai mult, etichetele de pe vitrinele și standurile în care sunt expuse telefoanele, lămuresc și ultimele detalii tehnice care se mai aflau sub semnul întrebării.

LG Velvet este construit în jurul unui ecran OLED de 6,8 inchi cu rezoluție fullHD+. Acesta are un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală de 16 megapixeli. Plus marginile laterale curbate. La interior terminalul este echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 765. Ceea ce îi asigură și suportul pentru noile rețele 5G. Versiunea expusă are o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă prin microSD.

S-ar putea să existe și alte versiuni de memorii, însă deocamdată nu se știe nimic despre acest lucru.

Pe spate telefonul are un sistem de trei camere foto, despre care s-a mai vorbit la nivel de zvonuri. Senzorul principal al lui LG Velvet va fi de 48 megapixeli. Va fi ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 5 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 4300 mAh și poate fi încărcar chiar și wireless, cu 10W. Încărcarea cu fir merge până la 30W. Există și certificarea IP68, și standardul militar pe care aproape toate terminalele LG îl trec (MIL-STD810G).

Din păcate, chiar dacă materialul este filmat într-un magazin, nu avem detalii despre prețul lui LG Velvet. Zvonurile vorbesc însă despre un preț european de 650-680 euro.

via Playfuldroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep