HomeFeaturedFocusApple confirma ca iPhone 12 va fi livrat mai tarziu ca de...

Apple confirma ca iPhone 12 va fi livrat mai tarziu ca de obicei

Apple a confirmat că următorul iPhone va fi livrat mai târziu decât și-a obișnuit fanii, probabil la final de octombrie.
Apple a confirmat că următorul iPhone va fi livrat mai târziu decât și-a obișnuit fanii, probabil la final de octombrie.

Apple, prin vocea lui Luca Maestri, CFO la Apple a confirmat că noile iPhone-uri se vor lansa ceva mai târziu în 2020: ”anul trecut am început să vindem iPhone-urile la finalul lunii septembrie, anul acesta disponibilitatea va fi ceva mai târzie”.

Maestri nu a dat detalii care explice de unde apare întârzierea, zvonurile legate de o posibilă lansare mai târzie au existat de ceva luni, de când pandemia COVID-19 a blocat câteva săptămâni bune producția din China și ulterior din întreaga lume. Inițial Wall Street a sugerat o posibilă întârziere, confirmată apoi și de Qualcomm care a spus că va exista o întârziere legată de lansarea flagship-urilor 5G din jumătatea anului.

După cum probabil știți, Apple prezintă de obicei noile iPhone-uri la începutul lunii septembrie, disponibilitatea lor comercială fiind la finalul lunii. Asta nu înseamnă că în 2020 evenimentul de lansare va fi mutat – e posibil ca prezentarea să fie tot la începutul lunii septembrie și modelele de top, cu 5G să fie disponibile mai târziu. Nu ar fi prima dată când Apple comercializează mai târziu unele modele – dacă vă aduceți aminte de lansarea lui iPhone X, aceasta s-a întâmplat în luna septembrie 2017 alături de XR și iPhone 8, dar disponibilitatea a fost doar în luna octombrie din cauza unor întârzieri legate de producția de display-uri LCD.

via 9to5mac

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep