HomeMobileAndroidMicrosoft Defender ATP for Android ajunge în Play Store

Microsoft Defender ATP for Android ajunge în Play Store

Soluția de protecție anti-virus/anti-malware Microsoft Defender e disponibilă în Play Store.
Soluția de protecție anti-virus/anti-malware Microsoft Defender e disponibilă în Play Store.

Microsoft extinde funcționalitatea serviciului Defender Advanced Threat Protection, aducând în Play Store clientul pentru Android, după ce anul trecut a lansat varianta de macOS. Microsoft Defender ATP este în versiune Preview și funcționează doar împreună cu o licență Microsoft 365 E5, fiind dedicată mediului corporate.

Conform descrierii Microsoft Defender Advanced Threat Protection ajută utilizatorii din mediul enterprise să se protejeze de amenințările de securitate precum aplicațiile periculoase, site-urile web infectate ce vor să le fure informații. Este și o platformă prin care echipele de securitate din cadrul companiilor pot să detecteze și să investighreze incidentele de securitate.

La fel ca Google Protect Microsoft Defender poate să scaneze pachetele APK instalate însă oferă în plus un filtru web – folosește un server custom DNS.

Aplicația este în versiune de test (Preview), dar poate să fie instalată de oricine – va funcționa doar dacă aveți activ pe smartphone un cont Microsoft 365 E5.

Dacă vreți să o testați, se poate descărca de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep