HomeCloud & MobilityOrange oferă 100% acoperire 5G Bucureşti

Orange oferă 100% acoperire 5G Bucureşti

Bucureşti devine primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange.
Bucureşti devine primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange.

Orange România că oferă 100% conectivitate 5G în Bucureşti, plasând capitala în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, fiind totodată și primul oraș din România care ajunge la o astfel de performanță. Astfel, cei cu un abonament Orange 5G şi un telefon compatibil, vor beneficia de viteze maxime de download de până la 1.2Gbps în toate locurile din București.

Alte orașe unde Orange mai oferă 5G sunt: Otopeni şi Voluntari şi în Cluj-Napoca, Iași, Timişoara, Brașov, Constanţa şi Mamaia.

“De peste 20 de ani, performanţa reţelei Orange reprezintă principala garanţie a calităţii serviciilor pe care le oferim. Astăzi facem încă un pas important în această direcţie prin lansarea reţelei 5G în Bucureşti pentru 100% din populaţia capitalei. Pentru clienţii Orange acest lucru se traduce prin viteze superioare de internet şi un timp de răspuns al reţelei extrem de scăzut în accesarea serviciilor, fie că vorbim despre streaming de conţinut video sau sesiuni intense de gaming. În plus, prin extinderea reţelei 5G susţinem afacerile viitorului care vor utiliza această tehnologie pentru proiecte de automatizare, IOT, Smart City sau dezvoltarea maşinilor autonome.” a declarat Emmanuel Chautard, Orange Chief Technology Officer.

O chestie pe care probabil nu o știați: extinderea reţelei 5G se adaugă investiţiilor constante pe care Orange le face pentru dezvoltarea infrastructurii telecom în România. Astfel, la finalul celui de-al doilea trimestru al acestui an, pe fondul creşterii consumului de date mobile cu peste 40% în T2 2020 comparativ cu T2 2019, 98.86% din populația țării beneficia de acoperire 4G în reţeaua Orange, în timp ce acoperirea 4G+ a fost extinsă şi includea 59.63% din populația țării.

Clienţii Orange care doresc să beneficieze de experienţa 5G pot face acest lucru optând pentru abonamentul Smart 15 disponibil cu internet nelimitat 5G, opţiune inclusă anterior doar în abonamentele Smat Plus 20 şi Smart Plus 25. Astfel, abonamentul Smart 15 aduce clienţilor internet naţional nelimitat 5G, 7.20 GB în roaming SEE, minute şi SMS-uri nelimitate naţional şi în roaming SEE, 600 de minute internaţionale, dar şi beneficii în Orange TV Go, totul cu 15 euro pe lună, ofertă disponibilă pentru abonamentele cu o perioadă contractuală de 24 de luni.

Mai detalii despre Orange 5G găsiți aici: www.orange.ro/tehnologii/5g/

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep