HomeMobileAndroidAplicatia YouTube primeste o noua interfata si suportul pentru gesturi

Aplicatia YouTube primeste o noua interfata si suportul pentru gesturi

Google aduce în aplicațiile YouTube de Android și iOS suportul pentru gesturi și optimizează interfața.
Google aduce în aplicațiile YouTube de Android și iOS suportul pentru gesturi și optimizează interfața.

Începând de astăzi aplicația YouTube de iOS și Android va avea o nouă interfață și va veni cu suportul pentru gesturi – era și cazul dat fiind că atât iOS cât și Android 10 au suport pentru așa ceva.

Acum se poate intra mai simplu înmod full screen prin simpla operație de swipe up pe un clip, moment în care acesta se va orienta lanscape. Revenirea se face prin swipe down. Apoi, prin touch în partea stângă sau dreapta a imaginii se va activa automat derularea cu 10 secunde înapoi sau înainte.

Butonul pentru subtitrări nu mai este ascuns în spatele meniului cu trei puncte, acum este vizibil direct pe ecran. Același lucru e valabil și pentru butonul autoplay. Ambele sunt acum mai ușor de accesat, în timp ce restul butoanelor din interfața YouTube sunt rearanjate pentru a face loc noului concept.

Dincolo de asta, noua opțiune Video Chapter disponibilă deja în interfața de desktop ajunge și în clientul de smartphone: prezintă o listă cu capitolele dintr-un material video, alături de un thumbnail asociat fiecărui capitol.

Acestea sunt doar câteva dintre schimbările pe care Google le are în plan pentru YouTube și vor fi disponibile treptat către utilizatori începând de azi, după ce noile versiuni ale aplicației YouTube vor fi descărcate din Google Play sau App Store.

Eu încă nu am actualizarea nici pe Android și nici pe iOS. Verificați, poate la voi a venit.

via Google

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep