HomeFeaturedFocusMicrosoft lansează versiuni noi pentru laptop-urile Surface Go și Surface X, disponibile...

Microsoft lansează versiuni noi pentru laptop-urile Surface Go și Surface X, disponibile și în România!

Laptop-urile Surface Go și Surface X, lansate astăzi de către Microsoft, sunt disponibile și în România.
Laptop-urile Surface Go și Surface X, lansate astăzi de către Microsoft, sunt disponibile și în România.

În contextul în care conceptul de muncă de acasă și școala de acasă devin tot mai familiare și încep să se stabilească drept trend, Microsoft a lansat o generație nouă de laptop-uri hibride Surface Go și Surface X.

”Pe măsură ce continuăm extinderea familiei dispozitivelor Surface, cu noul Surface Laptop Go și actualizările pentru Surface Pro X, obiectivul nostru este de gândi un model Surface pentru fiecare persoană, în funcție de nevoi și preferințe, oferind o gamă variată de modele, culori și prețuri. Pentru a putea oferi fiecărei persoane din casa sau organizația ta un dispozitiv care nu va fi doar un laptop pe care să-l folosești, ci o să-ți dorești să o faci. Un birou virtual în care vrei să fii, o sală de clasă virtuală care te implică să înveți, un loc în care poți juca jocul tău preferat sau poți viziona un film – cu un ecran luminos și culori puternice, o tastatură fluidă și confortabilă, camere și microfoane de înaltă calitate, completate de versatilitatea touch-screen-ului.” spune Pete Kyriacou, VP, Microsoft Devices.

Surface Laptop Go

Surface Laptop Go pornește de la un preț de 549 USD (probabil vreo 560 EUR în România) și oferă echilibrul perfect între stil, performanță și durata de viață a bateriei, în cel mai ușor și accesibil laptop Surface de până acum. Dispune de un superb ecran tactil PixelSense de 12,4”, cu un trackpad de mare precizie și o tastatură spațioasă, cu o cursă de 1,3 mm a tastelor pentru o utilizare precisă și confortabilă. Designul elegant și simplificat, vine în trei finisaje metalice durabile și ușoare: Ice Blue, Sandstone și Platinum. Pentru o conectare rapidă și sigură, anumite modele de Surface Laptop Go au un buton de alimentare ce include un cititor de amprentă cu conectare One Touch prin Windows Hello. Conectarea cu One Touch oferă, de asemenea, acces rapid și securizat la fișierele de pe OneDrive Personal Vault și multe altele. Surface Laptop Go funcționează cu un procesor Intel Core i5 de a 10-a generație cu până la 16 GB RAM și 256 GB stocare, iar fiecare configurație este optimizată pentru performanță și durata de viață a bateriei. Toate configurațiile Surface Laptop Go pot fi utilizate ușor și rapid chiar și de către începători, profitând din plin de experiențele conectate la Cloud, cum ar fi Microsoft 365 și stocarea online. Cu o autonomie a bateriei de până la 13 ore, plus modalitatea de încărcare rapidă, acest laptop va ține pasul cu tine toată ziua.

Surface Laptop Go, disponibil șiîn România, direct de la Microsoft!

Indiferent dacă înveți sau lucrezi, ai posibilitatea să folosești camera, difuzoarele și microfoanele acum mai mult ca niciodată. Surface Laptop Go are o cameră HD 720p încorporată și microfoane Studio, astfel încât colegii de birou sau colegii de clasă să te poată vedea și auzi clar. Difuzoarele Omnisonic și Dolby® Audio te înconjoară cu un sunet uimitor – fie că e vorba de un apel video, vizionarea unui film, muzică și multe altele. Pentru a te ajuta să te conectezi, există atât porturi USB A cât și USB C, o mufă audio și conectorul Surface.

Surface Pro X

Generația Surface Pro X reprezintă o îmbunătățire a ofertei făcute de Microsoft în luna octombrie a anului trecut pentru a depăși limitele pentru ceea ce ar putea fi un dispozitiv 2:1 mereu conectat, ultra-ușor și incredibil de subțire, construit pe platforma Qualcomm. Este conceput pentru oamenii care sunt pregătiți pentru ceea ce urmează – oamenii care trebuie să fie conectați, productivi și creativi în orice moment.

Surface Pro X vă oferă cele mai bune experiențe din prezent, cum ar fi Microsoft 365, Microsoft Edge, Netflix, Spotify și multe altele, în timp ce acceptă și alte mii de aplicații Windows existente pe care le cunoașteți și le iubiți, cum ar fi Google Chrome, Firefox și Whatsapp.

”De asemenea, suntem încântați de progresul pe care îl vedem de la partenerii cheie de aplicații pentru Windows pe ARM, profitând de avantajele de putere și performanță ale procesoarelor Microsoft SQ®1 și SQ®2, pentru a aduce experiențe noi pentru toți clienții Surface Pro X. Am făcut aplicația Microsoft Edge mai rapidă și am lansat o nouă versiune pentru aplicația Microsoft Teams, ambele optimizate pentru Windows pe ARM. De asemenea, extindem până la sfârșitul anului și suportul pentru rularea aplicațiilor x64, cu reproducerea funcțiilor x64. Pentru dezvoltatori, codul Visual Studio a fost, de asemenea, actualizat pentru a rula în mod nativ. Pentru organizații, ne angajăm să vă ajutăm ca să vă asigurați că aplicațiile voastre funcționează pe Windows 10 și Microsoft 365 pe dispozitivele ARM64 având aplicația App Assure cu Fast Track.  Toate acestea se adaugă la performanțe generale mai rapide și la o durată mai mare de viață a bateriei. Surface Pro X are acum o autonomie a bateriei de până la 15 ore în ambele configurații.” spune Pete Kyriacou, VP, Microsoft Devices.

Accesorii noi

Microsoft are câteva accesorii noi pentru a vă echipa noile spații pentru lucru sau pentru școală:

  • Tastatura Compactă Microsoft Designer îngustă și elegantă, optimizată pentru productivitatea modernă, comutându-se perfect prin Bluetooth între 3 dispozitive, cu o autonomie a bateriei de 2 ani, având două opțiuni de culori și  un preț de 69.99 USD.
  • Microsoft Number Pad este o tastatură numerică subțire, modernă și elegantă, cu Bluetooth wireless, care vă permite să profitați din plin de dispozitivele Surface sau PC-ul modern, la un preț de 24.99 USD. 
  • Adaptorul de afișare Wireless Microsoft 4K oferă cel mai simplu mod de a proiecta fără fir de pe computerul Windows pe un ecran mai mare, suportând rezoluția 4K și având un preț de 69,99 USD. 
  • Mouse-ul ergonomic Microsoft Bluetooth oferă un design ergonomic confortabil la performanțe wireless premium, cu un suport moale pentru degetul mare, un design ușor și durabil și două butoane personalizabile. Disponibil în mai multe culori și la prețul de 49.99 USD.
  • Microsoft Modern Mobile Mouse, acum disponibil în varianta Sandstone, este ușor și portabil, pentru a se completa perfect cu laptopul Surface Go.

Noile configurații Surface Laptop Go și Surface Pro X sunt disponibile pentru precomandă de astăzi pe Microsoft Store și la alți distribuitori mari și vor fi disponibile pentru cumpărare începând cu data de 13 octombrie. Și foarte important, dispozitivele Surface sunt disponibile și consumatorilor din unsprezece piețe europene noi: Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Estonia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, România, Slovacia și Slovenia.

Asta e o veste foarte mișto, probabil că prin asta facem un pas mai aproape de disponibilitatea oficială a Xbox în Rommânia, cu Store dedicat.

Detalii mai multe găsiți aici.

Good job Microsoft!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep