HomeCloud & MobilityLista cu speakerii la Microsoft Tech Day arata bine!

Lista cu speakerii la Microsoft Tech Day arata bine!

Despre securitate cibernetică, inteligență artificială și nevoile unei societăți nou-digitalizate la conferința online Microsoft Tech Day 2020.
Despre securitate cibernetică, inteligență artificială și nevoile unei societăți nou-digitalizate la conferința online Microsoft Tech Day 2020.

La începutul lunii vă spuneam că pe 24-26 noiembrie o să aibă loc a patra ediție a confeirnției Microsoft Tech Day, de data asta online, doar că în momentul respectiv nu exista lista cu speakerii și nici o agendă clară. Între timp au venit și speakerii și agenda completă care arată bine.

Adresat în special profesioniștilor din sectorul IT și pasionaților de tehnologie, evenimentul va fi axat pe explorarea celor mai recente soluții tehnologice privind dezvoltarea aplicațiilor, inteligența artificială și securitatea cibernetică, precum și pe integrarea optimă a acestora în modelele de business.

Pe parcursul acestui eveniment, Microsoft România își propune să aducă în atenția participanților necesitatea dezvoltării abilităților digitale în societate, aceasta fiind o componentă pe care compania pune un deosebit accent prin programele pe care le desfășoară.

Experții (în dezvoltarea de software, securitate, arhitectură și IT) prezenți la eveniment le vor prezenta participanților noutățile din domeniul hi-tech și vor aborda subiecte diverse (de la amenințările cibernetice, la cele mai recente soluții dezvoltate de Microsoft, precum Azure Synapse sau noutățile disponibile în platforma Microsoft .NET5) prin sesiuni  hands-on, demo-uri tehnice și studii de caz.

În prima zi, la #AppInnovation Radu Vunvulea (de la ora 15:00) va aduce în atenția participanților subiectul privind bunele practici în utilizarea celor mai noi aplicații, ținând cont de restricțiile impuse de modelul de business sau de buget, precum și cele de ordin tehnic. După el vine Diego Assencio, Solutions Engineer @GitHub (de la 16:45) o să prezinte cum se poate salva timp prețios atunci când se setează mediul de dezvoltare.

Pentru ziua a doua, la #Data & #ArtificialIntelligence printre alții vor vorbi Jonathan Woodward (14:00) despre importanța procesării corecte a datelor colectate, arătând diverse modalități prin care această resursă poate contribui la creșterea și dezvoltarea unei afaceri; și Ciprian Jichici (15:30) care va explica modul în care o companie poate să-și dezvolte soluții personalizate de Machine Learning, utilizând serviciile de procesare a datelor și de securitate, disponibile prin intermediul Azure Machine Learning.

A treia și ultiima zi este dedicată #Security & #Management și va avea prezentări susținute de Hrvoje Klapan (14:00) – va aduce în discuție ultimele trenduri vizând securitatea cibenetică, explicând și felul în care Microsoft alege să abordeze aspectele care țin de acest subiect; și Paula Januszkiewicz (14:30) care va aborda subiectul atacurilor cibernetice, aducând în atenția participanților importanța securizării infrastructurii IT, cu scopul de a înțelege mai bine amenințările de securitate.

În condițiile date, eu zic că merită să participați în fiecare zi. Intervalul orar este propice – de la 14:00 la 18:00 – și încă se pot face înregistrări aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep