HomeFeaturedFocusUpdate de firmware pentru Huawei Watch GT2

Update de firmware pentru Huawei Watch GT2

Huawei Watch GT2

Am primit acum două zile, fix pe 1 noiembrie, un update de firmware nou pentru Huawei Watch GT2. Versiunea 1.0.9.58, care am vazut că în unele țări a venit ceva mai repede, la începutul lunii octombrie. Nu sunt oferite foarte multe detalii, se spune doar că îmbunătățește stabilitatea dispozitivului.

Huawei Watch GT2

Am ezitat să scriu imediat despre el, pentru că am văzut că au existat unele plângeri ale anumitor utilizatori. Se spunea că după update au apărut probleme de autonomie și de conexiune între ceas și telefonul cu care este împerecheat.

După două zile de utilizare, nu am observat nimic în neregulă. Oricum o să stau cu ochii pe comportamentul ceasului meu Huawei Watch GT2, pentru că vreau să fiu sigur că nu vor apărea astfel de probleme.

Până atunci, cei care vor să verifice dacă le-a sosit acest update de firmware, pot merge în secțiunea Devices din aplicația Huawei Health (valabil și în Android și în iOS). Alegeți Firmware Update de acolo și vedeți dacă sunt update-uri și la ce versiune aveți în prezent dispozitivul.

Eu recomand să veniți cu versiunea la zi, cred că este cel mai indicat. La fel cum cred că eventualele probleme ce pot apărea sunt accidentale, nu reprezintă o regulă.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep