HomeFeaturedFocusHuawei aduce castile HUAWEI FreeBuds Studio in Romania

Huawei aduce castile HUAWEI FreeBuds Studio in Romania

Căștile HUAWEI FreeBuds Studio și ochelarii HUAWEI x GENTLE MONSTER Eyewear II sunt disponibile și în România.
Căștile HUAWEI FreeBuds Studio și ochelarii HUAWEI x GENTLE MONSTER Eyewear II sunt disponibile și în România.

Săptămâna trecută Huawei a anunțat că a adus și în România căștile HUAWEI FreeBuds Studio și ochelarii HUAWEI x GENTLE MONSTER Eyewear II. HUAWEI FreeBuds Studio și HUAWEI x GENTLE MONSTER Eyewear II le permit utilizatorilor să exploreze o lume audio digitală mai bună și mai complexă, răspunzând prompt chiar și celor mai exigente nevoi audio. Experiența revoluționară de anulare a zgomotului și funcțiile interactive oferite de cele două dispozitive asigură o experiență de purtare confortabilă pe tot parcursul zilei.

Noile căști HUAWEI FreeBuds Studio oferă o experiență audio Hi-Fi și o calitate a sunetului de înaltă rezoluție de până la 48 kHz, pentru a readuce detaliile bogate ale muzicii de înaltă rezoluție. Sistemul dinamic de anulare activă a zgomotului (Active Noise Cancellation), lider în industrie, oferă trei moduri distincte care pot fi comutate în funcție de zgomotul din mediul înconjurător: Cozy ANC, General ANC și Ultra ANC.

Inspirate din geometrie și simplitate, HUAWEI FreeBuds Studio sunt atractive și confortabile. HUAWEI FreeBuds Studio îmbină arta și tehnologia pentru a oferi o pereche de căști confortabile cu design atractiv, potrivite oricărui stil. Căștile dispun de un design cu linii și cercuri simple, și o textură metalică mată pentru un aspect premium. Brațul cilindric din oțel inoxidabil conectează banda și difuzoarele, oferind un design unic.

Îmbunătățind și mai mult experiența de purtare, HUAWEI FreeBuds Studio vin cu difuzoare mai mari, de 65mm*42mm, potrivindu-se perfect pe urechile oricărui utilizator. Protecția din piele proteică este moale și confortabilă, permițând în același timp o izolare fonică excelentă. Banda pentru cap dispune de un design simplificat și se poate extinde la 150 de grade pentru a se potrivi diferitelor forme și dimensiuni ale capului.

HUAWEI FreeBuds Studio dispun de o arhitectură inovatoare de izolare fonică „TAT” cu două straturi și de ANC dinamică inteligentă, pentru un efect de anulare a zgomotului de până la 40 dB. Cu senzorul de mediu IMU integrat și sistemul de microfoane, căștile pot detecta cu precizie mediul sonor al utilizatorului și oferă trei moduri ANC ce se pot adapta la mediu, pentru o mai bună anulare a zgomotului.

Atunci când căștile HUAWEI FreeBuds Studio sunt complet încărcate, asigură un timp de ascultare a muzicii de până la 20 de ore cu funcția ANC activată, sau de 24 de ore dacă funcția ANC este dezactivată. Cu o încărcare rapidă de doar 10 minute, HUAWEI FreeBuds Studio pot oferi 5 ore de redare a muzicii cu funcția ANC activată, sau 8 ore dacă funcția ANC este dezactivată.

HUAWEI × GENTLE MONSTER Eyewear II reprezintă o generație nouă de ochelari inteligenți care se bazează pe filozofia de design: fuziunea perfectă a tehnologiei cu stilul și tendințele în modă. Ochelarii inteligenți Huawei se axează pe inovație audio și inteligentă, cu un design avangardist, dar confortabil, și numeroase funcții inteligente remarcabile.

Eyewear II se inspiră din filosofia de design GENTLE MONSTER, uimitoare din punct de vedere vizual, și care oferă o gamă largă de ochelari de soare și de vedere care scot în evidență personalitatea purtătorului. Eyewear II au fost proiectați folosind tehnologiile de bază Huawei și funcțiile de confidențialitate acustică. Difuzorul semi-deschis ultra subțire, de mare amplitudine, anulează efectiv pierderile de sunet și oferă utilizatorului un sunet stereo de înaltă definiție. Funcția actualizată Interacțiune Inteligentă transformă ochelarii într-un asistent personal care oferă acces mai rapid la informații și o formă mai inteligentă de interacțiune, pentru o experiență nouă de tehnologie inteligentă portabilă.

HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear II oferă o experiență de purtare mai confortabilă. Integrând tehnologiile într-o manieră precisă, brațele subțiri sunt fabricate din titan din plastic pentru densitate și greutate reduse. Balamaua dintre brațe și ramă este realizată din elastic din titan și are o rezistență de susținere crescută, reducând senzația de presiune exercitată de brațe. Mai mult, unghiul brațului din zona urechii a fost mărit față de prima generație de la 12° la 20°, pentru o potrivire confortabilă.

Căștile HUAWEI FreeBuds Studio sunt disponibile în România din 10 decembrie cu un preț de 1.299 lei, în timp ce ochelarii HUAWEI x GENTLE MONSTER Eyewear II vor putea fi achiziționați începând de la 1.499 lei.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep