HomeFeaturedFocusHonor V40 5G a fost prezentat oficial

Honor V40 5G a fost prezentat oficial

Honor V40 5G

Este un telefon care arată foarte bine din punct de vedere fizic, propune specificații peste medie și vine cu un preț interesant. Din păcate zvonurile care spuneau că Honor V40 5G se va bucura de serviciile Google nu au putut fi confirmate. Pentru că deocamdată a văzut lumina zilei varianta care se va vinde în China și care oricum nu avea Google Mobile Services preinstalate. Însă am o senzație că au fost doar zvonuri fără prea mult suport și că Honor nu a reușit, cel puțin pentru moment, să se rupă chiar atât de tare de Huawei pe cât și-ar fi dorit.

Specificatii tehnice Honor V40 5G

Revenind însă la dispozitivul nostru, avem un display OLED de 6,72 inchi, cu marginile laterale curbate elegant. Rezoluția este peste fullHD+ (2676 x 1236 pixeli, aspect 19,5:9, densitate 440 ppi), cititorul de amprentă este integrat sub ecran, iar rata de refresh este de 120 Hz. În partea de sus avem un decupaj în formă de pill, în care își găsește loc un sistem dual camera. Un senzor principal de 16 megapixeli este ajutat de un senzor de adâncime denumit pretențios color spectrum sensor.

La interior, Honor V40 5G se bazează pe un chipset MediaTek Dimensity 1000+, responsabil și cu suportul pentru rețelele 5G. Procesorul este ajutat de o memorie RAM de 8 GB. Din punctul de vedere al capacității interne de stocare, avem o versiune cu 128 GB și una cu 256 GB. Nu există slot pentru card suplimentar de memorie, așa că memoria internă trebuie aleasă cu mare atenție.

Pe spate avem un sistem de trei camere foto. Un senzor principal de 50 megapixeli este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de o cameră dedicată macro de 2 megapixeli. Un acumulator de 4000 mAh care se poate încărca cu o viteză maximă de 66W completează lista de detalii tehnice.

Așa cum spuneam, nicio vorbă despre sistemul de operare. Să lăsăm totuși loc pentru puține speranțe că versiunea globală, dacă va exista așa ceva, va avea serviciile Google preinstalate, conform zvonurilor. În ceea ce privește prețurile, Honor V40 5G costă aproximativ 550 dolari, respectiv 620 dolari. Depinde de capacitatea internă de stocare aleasă. Este deja disponibil la vânzare pe piața din China.

via Honor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep