HomeFeaturedFocusHuawei redeseneaza aplicatia AppGallery cu focus pentru o experienta mai buna

Huawei redeseneaza aplicatia AppGallery cu focus pentru o experienta mai buna

HUAWEI AppGallery primește o nouă interfață pentru o experiență superioară de utilizare.
HUAWEI AppGallery primește o nouă interfață pentru o experiență superioară de utilizare.

Huawei a anunțat că a schimbat interfața magazinului său de aplicații Android AppGallery pentru a putea oferi o experiență de folosire îmbunătățită și conținut localizat, permițându-le dezvoltatorilor să creeze legături mai profunde cu utilizatorii.

După ce AppGallery va fi actualizat la versiunea nouă veți putea observa că noua interfață este orientată pe descoperirea interactivă, permițând aplicațiilor să fie ușor de recunoscut datorită unor poze mai mari și conținut digital complementar. Versiunea îmbunătățită permite afișarea și promovarea mai multor aplicații ale furnizorilor de conținut, garantând în același timp că acestea pot fi găsite rapid de publicul potrivit.

Utilizatorii vor putea descoperi tab-ul Featured unde aplicațiile sunt prezentate compact cu informații clare, incluzând poze, articole și tutoriale asociate. Conținutul este actualizat și menținut de către echipa HUAWEI AppGallery. În plus, taburile au fost actualizate pentru a permite derularea de sus în jos și de la postări noi la postări mai vechi, îmbunătățind experiența de utilizare

Mai apar tab-urile Campaign și Gift, care vor oferi informații legate de discount-uri, promoții și concursuri care îi vor răsplăti pe utilizatori atunci când încearcă aplicații noi. Evident, toate beneficiile acestea vor fi găsite în Gifts. Secțiunea Gifts le permite acestora accesul la anumite servicii gratuite de la dezvoltatorii de aplicații în schimbul descărcării sau înscrierii în aplicațiile respective. Printre acestea, se pot număra servicii premium gratuite pe perioadă determinată sau credite suplimentare pentru jocuri, fiind un mecanism excelent prin care dezvoltatorii îi ajută pe utilizatori să facă noi descoperiri.

„Numărul de aplicații, inclusiv al celor premium prezente pe platforma noastră, crește constant și ne dorim să le oferim consumatorilor noștri acces la tot acest conținut variat și interactiv pe măsură ce aplicațiile devin disponibile.”, a afirmat Wang Wei, Country Manager Huawei Consumer Business Group România. „Noul design HUAWEI AppGallery se ridică la nivelul exigențelor noastre și le permite utilizatorilor să navigheze cu ușurință prin conținutul selectat și să descopere lucruri neașteptate.”, a completat acesta.

În acest moment AppGallery are peste 500 milioane de utilizatori activi, acest lucru fiind dovada expansiunii majore pe care AppGallery a avut-o în ultima perioadă. Printre aplicațiile premium prezente pe HUAWEI AppGallery se numără Kahoot!, principalul serviciu de învățare online bazat pe jocuri din Europa, aplicația pentru apelare și mesagerie Viber și aplicația globală de învățare a limbilor străine Mondly. HUAWEI AppGallery oferă în prezent 18 categorii distincte de aplicații incluzând jocuri, social, divertisment, educație, știri și lectură, fotografie și video, mâncare și băuturi, transport și bilete, cumpărături și instrumente.

Veți putea experimenta noua interfață AppGallery imediat ce update-ul va ajunge la voi. De ieri actualizarea este trimisă pe aparatele Huawei și Honor în România și alte țări din Europa.

Dacă nu, puteți să o descărcați direct de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep