HomeMobileAndroidLansarea No Time to Die cu James Bond se amana pentru ca...

Lansarea No Time to Die cu James Bond se amana pentru ca telefoanele Nokia (promovate) nu mai sunt actuale

Lansarea filmului No time do die din seria James Bond se amână pentru că Nokia vrea să schimbe modelele de telefoane folosite în film.
Lansarea filmului No time do die din seria James Bond se amână pentru că Nokia vrea să schimbe modelele de telefoane folosite în film.

Încă un efect al pandemiei: cel mai nou film din seria James Bond, ce trebuia lansat anul trecut, se amână din nou pentru că telefoanele Nokia folosite în film sunt deja vechi și nu mai justifică reclama plătită de HMD. No Time to Die ar fi trebuit să fie lansat în luna aprilie a anului trecut, mutat apoi în octombrie, doar că din motive de pandemie acest lucru nu s-a întâmplat, lansarea fiind mutată cu încă un an, pentru 8 octombrie 2021.

Știrea vine de la The Sun ”Câteva dintre gadget-urile folosite în film erau produse noi atunci când s-a filmat No Time to Die, doar că până o să iasă filmul, o să pară că Daniel Craig folosește produse învechite. Și nu asta este ideea din spatele banilor investiți în promovare.”

Ce e adevărat, e adevărat: dacă tot dai niște bani (și probabil că mulți) trebuie să te asiguri că poți promova chestii care se vor vinde, nu lucruri de anul trecut. Treaba asta este valabilă (din păcate) în zona smartphone-urilor, unde trendul și elementul ”hot„ durează doar câteva luni, să zicem undeva între 6 și 9 luni. Pentru că în film mai sunt o grămadă de alte branduri precum Omega, Bollinger, Adidas, care nu au același grad de deteriorare în ochii consumatorilor.

Anul trecut HMD Global spunea că în No Time do Die o să vedem Nokia 8.3 5G și Nokia 7.2, modele care sunt deja vechi.

Cum o să rezolve problema? Ar putea să refilmeze anumite scene sau dacă nu e posibil, să editeze respectivele secvențe fie pentru a propune noile modele, fie pentru a le ascunde.

Mai jos putem vedea un exemplu în care Lashana Lynch folosește un Nokia 8.3 5G după ce în secvențele inițiale avea un Nokia 5.3.

Până la urmă de aia avem atâta tehnologie, nu? Să o folosim. Nu m-ar mira să văd că de acum încolo astfel de scene vor folosi machete verzi, care apoi să poată fi înlocuite la cerere cu orice fel de gadget.

via TheVerge

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep