HomeFeaturedFocusLEAK: husa de Galaxy S21 Ultra cu loc pentru S Pen

LEAK: husa de Galaxy S21 Ultra cu loc pentru S Pen

Galaxy S21 Ultra

Nu mai este deja un secret faptul că Samsung Galaxy S21 Ultra va oferi suport pentru S Pen. Va atrage astfel o parte din fanii seriei Galaxy Note, despre care se spunea la un moment dat că va fi abandonată de către compania coreeană. Între timp oficialii Samsung au infirmat acest zvon, dar au dat de înțeles că într-adevăr, varianta Ultra a noii serii de terminale S21 va oferi suport pentru stylus-ul proprietar.

Însă acesta va trebui achiziționat separat, spre deosebire de tiparul de vânzare de la familia Galaxy Note. În plus, terminalul nu va avea un slot dedicat acestui stylus, în care acesta să stea atuncă când nu este folosit și să se și încarce. O problemă pe care o vor rezolva anumite huse originale Samsung. Sunt convins că vor apărea și variantele producătorilor de huse după lansarea oficială a telefonului. Pe MobileDirect, spre exemplu, găsiți și accesorii originale Samsung (și ale altor producători de smartphone), dar și accesorii produse de companiile terțe specializate.

Husa Samsung S View Flip Cover pentru Galaxy S21 Ultra care a ajuns în atenția presei de specialitate, este una dintre propunerile care vor rezolva problema S Pen-ului. Informația vine dintr-o sursă destul de serioasă, cu un istoric foarte bun (WinFuture).

Vedem că are și un soi de mică fereastră pentru notificări. Însă acum altul este interesul nostru.

Este foartă importantă poziția stylus-ului în momentele în care nu este foloisit, pentru că acesta va fi încărcat de către telefon. De asemenea, sursa confirmă că acesta își va păstra funcțiile de telecomandă și de detector de gesturi ale utilizatorului. Fix la la Note20.

De fapt, dacă este să fim corecți (și să cităm cât mai exact din sursa acestui material), S Pen-ul nu va avea același design ca la seria Galaxy Note20. Asta pentru că îi va lipsi click-ul din capătul care rămâne în afara telefonului. Galaxy S21 Ultra va avea un stylus identic cu cel prezent la tabletele Galaxy Tab S7 și S7+. Unul care va putea fi achiziționat separat, cu 40 de euro. Sau la pachet cu husele originale dedicate. Mai multe detalii vom afla în cadrul evenimentului de lansare Samsung Unpacked, care va avea loc pe 14 ianuarie. Lucru confirmat astăzi și de către canalele de social media ale companiei coreene.

via WinFuture

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep