HomeFeaturedFocusLogitech Rally Bar, solutie inedita pentru videoconferinte

Logitech Rally Bar, solutie inedita pentru videoconferinte

Logitech Rally Bar

Mediul de afaceri a suferit schimbări majore în contextul anului trecut, care a limitat drastic întâlnirile fizice. Tot mai multe ședințe și întâlniri de afaceri s-au derulat online. Logitech Rally Bar este o soluție adecvată și mai ales completă pentru acest gen de întâlniri, conferințe sau ședințe. Este un dispozitiv de tip all-in-one, care poate trasforma orice încăpere într-o sală de ședințe.

Produsul poate rula aplicații de videoconferință acceptate în mod nativ pe Rally Bar (sau pe soluția ceva mai mică, Rally Bar Mini), cum ar fi Microsoft Teams și Zoom. Sau se poate conecta prin USB la orice PC sau Mac. Noul portofoliu Logitech va oferi suport, de asemenea, pentru alte servicii populare de videoconferință, precum GoTo, Pexip sau RingCentral.

Logitech Rally Bar este produsul destinat unor camere/săli de dimensiuni medii, în timp ce Rally Bar Mini este pretabil mai ales în încăperile de mici dimensiuni.

Dincolo de rezoluțiile video ce pot ajunge până la 4K și de claritatea vocilor, cele două echipamente se remarcă și prin alte caracteristici. De exemplu prin designul minimalist și gama de culori care se poate asorta cu cromatica sălilor de conferințe sau a altor echipamente de pe birou. Sau prin instalarea, configurearea, gestionarea și monitorizarea foarte simple și intuitive. Aici contribuie și posibilitatea integrării în Logitech Sync, alături de alte dispozitive ale companiei.

Mai trebuie evidențiat AI Viewfinder, o a doua cameră video dedicată exclusiv procesării computerizate a informațiilor. Detectează, printre altele, fețele oamenilor și dinamica acestora, ajutând la o mai bună focalizare.

Evident, toate acestea au și un preț pe măsură. Prețul pentru Logitech Rally Bar începe de la 3.999 euro, iar pentru Rally Bar Mini începe de la 2.999 euro. Ambele produse vor deveni disponibile în luna martie.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep