HomeFeaturedFocusUtilizatorii de Samsung Galaxy Watch 3 vor putea sa foloseasca functia EKG...

Utilizatorii de Samsung Galaxy Watch 3 vor putea sa foloseasca functia EKG din februarie

Începând cu data de 4 februarie utilizatorii de Samsung's Galaxy Watch 3 vor putea folosi funcția EKG și în Europa.
Începând cu data de 4 februarie utilizatorii de Samsung’s Galaxy Watch 3 vor putea folosi funcția EKG și în Europa.

Samsung a anunțat că opțiunea EKG de monitorizare a tensiunii arteriale va putea fi folosită în alte 31 de țări, incluzându-le aici pe cele din Europa, plus UK, Chile, Indonezia și Emiratele Arabe Unite, din data de 4 februarie. După cum probabil știți, funcția a fost autorizată doar în SUA și Coreea de Sud. Odată cu autorizarea din Europa funcția va putea fi activată și pentru utilizatorii din România.

Începând cu data de 4 februarie (mă gândesc că nu o să fie o chestie disponibilă instant), aplicația Samsung Health Monitor va putea detecta EKG-ul pe Galaxy Watch 3 și Watch Active 2. Prin intermediul acestei valori utilizatorii vor putea detecta dacă au un ritm cardiac bun, iar prin măsurarea tensiunii arteriale va fi posibil să se identifice problemele ce sănătate.

Până acum doar Apple Watch avea această funcție, introdusă în Europa în 2019, așa că Samsung ar aduce în sfârșit o funcționalitate similară pentru posesorii de smartphone-uri Android.

Așa că dacă aveți un smartwatch Galaxy Watch 3 sau Galaxy Watch Active 2, stați cu ochii pe update-urile care vor veni pe 4 februarie. Din acel moment ar trebui să puteți activa monitorizarea EKG.

Și dacă merge, spuneți-ne și nouă într-un comentariu.

via ENG

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Salut, am un Galaxy Watch 3 , LTE și nici până aseară când mi-am conectat ceasul la telefon am verificat să văd dacă a venit update-ul de software pentru aceste masuratori dar………degeaba. De pe data de 4 până acum, sa nu primesc, …..dezamăgitor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep