HomeFeaturedFocusVideo: cum iti faci carcasa transparenta pentru DJI Mavic Mini

Video: cum iti faci carcasa transparenta pentru DJI Mavic Mini

Cum poți să ai un DJI Mavic Mini cu o carcasă transparentă? Cu puțin efort, îndemânare și mai presus de toate, urmărind acest material video.
Cum poți să ai un DJI Mavic Mini cu o carcasă transparentă? Cu puțin efort, îndemânare și mai presus de toate, urmărind acest material video.

Pentru pasionații de modificări operate dronelor am un material fain: cum îți faci o carcasă transparentă pentru DJI Mavic Mini. Și nu e nevoie să lipiți un abtibild sau să fiți maeștri în pictură/desen: urmărind tutorialul făcut de Useless Mod veți putea să faceți transparentă actuala carcasă de pe DJI Mavic Mini. Procesul e similar cu cel descris pentru decolorarea carcasei unui Samsung Galaxy S8.

Pe scurt lucrurile stau așa: desfaci cu atenție drona, scoți carcasa pe care o pui într-o rășină epoxidică și apoi o cureți cu atenție. Când ești mulțumit, reasamblezi drona și speri să nu îți rămână componente. Adică ceva de genul ăsta:

Partea mai nasoală este că e posibil să nu te pricepi la asamblare și treaba asta să ducă la probleme în zbor, care în final pot duce la distrugerea dronei.

De ce ai vrea sa pui o carcasă transparentă? Prima dată pentru că arată interesant (nu aș zice fain) și a doua oară că mai scapi de vreo 10g din greutatea dronei.

În aceste condiții, ce ziceți, vă tentează?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep