HomeFeaturedFocusMotorola Moto E7 Power a fost anuntat oficial

Motorola Moto E7 Power a fost anuntat oficial

Moto E7 Power

Moto E7 Power a fost subiectul mai multor ture de leak-uri. Acum a fost anunțat oficial și se poziționează, așa cum era de așteptat, ca un terminal cu preț accesibil. Evident, există câteva concesii la nivel de configurație pentru ca prețul să rămână jos. Însă cei care doresc o autonomie bună la preț mic, au acum și această opțiune de luat în calcul.

Dispozitivul este construit în jurul unui chipset MediaTek Helio G25. Propune două configurații de memorie. Una cu 2 GB de RAM și memorie internă de 32 GB și una ceva mai atractivă, cu memorie RAM de 4 GB și capacitate internă de stocare de 64 GB. În ambele situații, utilizatorul are la dispoziție și un slot microSD pentru mai mult spațiu de stocare.

Moto E7 Power are un display de 6,5 inchi și rezoluție HD+ (aspect 20:9). Acesta are în partea de sus un notch în formă de picătură, pentru o cameră foto frontală de 5 megapixeli.

Pe spatele de plastic colorat (în Tahiti Blue sau Coral Red) găsim un sistem dual camera destul de basic. Un senzor principal de 13 megapixeli este ajutat de unul de adâncime de 2 megapixeli. Tot pe spate este plasat și cititorul de amprentă digitală.

În lateral gasim în plus un buton fizic dedicat pentru Google Assistant.

Acumulatorul de 5000 mAh (cu suport pentru încărcare de 10W) conferă o autonomie îndestulătoare, mai ales la această configurație. El dă și Power-ul din denumire. Sistemul de operare este un Android 10.

Moto E7 Power de la Motorola este deja disponibil în România, la 699 lei. Poate fi găsit în magazinele Altex și pe site-ul retailer-ului.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep