HomeMobileAndroidOneDrive pentru Android aduce suport pentru redare video 8K si Samsung Photo...

OneDrive pentru Android aduce suport pentru redare video 8K si Samsung Photo Motion

Cel mai nou update pentru aplicația OneDrive de Android aduce suportul pentru redarea Samsung Motion Photo și video 8K pe modelele  Galaxy S20, S21 și Note20.
Cel mai nou update pentru aplicația OneDrive de Android aduce suportul pentru redarea Samsung Motion Photo și video 8K pe modelele Galaxy S20, S21 și Note20.

O chestie pe care Google Photos încă nu o are a fost implementată de Microsoft, probabil ca urmare a colaborării pe care o are cu Samsung: posibilitatea de redare direct din OneDrive a materialelor video 8K și a pozelor Samsung Motion.

Până acum pozele puteau fi încărcate fără probleme în OneDrive, dar nu puteau fi redate direct din aplicația de Android și/sau browser. Acum, pozele Samsung Motion (care pe lângă poză au și câteva secunde video și audio) pot să fie redate direct. În plus, OneDrive poate încărca fișiere de maxim 250 GB, suficiente pentru cei ce folosesc noile opțiuni de înregistrare video 8K de pe Samsung Galaxy S20, S21 și Note 20.

Ca fapt divers, Google Photos încă nu poate face asta.

O colaborare mai strânsă între Microsoft și Samsung a început în urmă cu mai mult timp, aplicația YourPhone a Microsoft mergând doar cu modele SAmsung, în timp ce serviciul de gaming xCloud a fost lansat în parteneriat cu Samsung.

Dacă sunteți utilizator de OneDrive ca mine, o să apreciați schimbarea. Iar dacă nu sunteți, poate ar fi momentul să începeți să folosiți OneDrive pentru salvarea automată a pozelor în cloud și recuperarea lor via web sau clientul OneDrive din Windows 10.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep