HomeMobileAndroidRecomandare: cateva huse pentru Samsung Galaxy S21

Recomandare: cateva huse pentru Samsung Galaxy S21

DSC_5632

Dacă tot am testat noul Samsung Galaxy S21 am zis că merită să vedem cum arată și câteva huse interesante, disponibile în oferta MobileDirect.ro. Am ales două modele CUBZ, una MOFI și una Nillkin.

Vă recomand CUBZ Hybrid Kickstand Armor Silver dacă știți că aveți tendința să scăpați din mâna telefonul. Carcasa din plastic a lui S21 nu merită expusă loviturilor, așa că varianta CUBZ Hybrid Armor o să îl protejeze suficient. Această carcasă are două componente: un interior din silicon și unul exterior din plastic tare, combinația lor oferind un sistem care va putea să asboarbă fără probleme șocurile.

DSC_5651

Puteți observa și marginile ieșite în relief tocmai pentru a oferi o rezistență sporită la lovituri și impact pe colțuri.

DSC_5653

Nu în ultimul rând, husa beneficiază și de un picior ce poate fi folosit ca element de sprijin pentru poziționarea pe birou.

DSC_5655

O construcție siimilară are și varianta CUBZ Honeycomb Shock-Proof:

DSC_5643DSC_5645

Al doilea model de husă pe care vi-l recomandăm pentru Galaxy S21 este un MOFI Series Carbon Red, realizat din gel TPU și cu o textură ieșită în relief pe spate.

DSC_5634

Husa îmbracă complet telefonul, oferind protecție pe toate părțile și în plus iese puțin peste nivelul display-ului, element de siguranță ce la un moment dat se poate dovedi esențial. Pe spate avem două zone ieșite în relief, utile pentru sprijinul degetelor în vederea asigurării unei prinderi mai lejere.

DSC_5637

Și pentru că nu este o husă masivă, MOFI Series Carbon Red nu crește semnificativ dimensiunile smartphone-ului.

DSC_5636

Am lăsat la final modelul Nillkin Super Frosted Shield Red pentru că este și cea mai subțire și cea mai ușoară dintre ele.DSC_5639

Și aceasta este tot din gel și are o textură puternic evidențiată, asigurând o prindere excelentă. Spre deosebire de celelalte modele de huse, aceasta este mai rigidă, motiv pentru care are niște goluri în zona inferioară ca să permită o poziționare ușoară.

DSC_5640

Fiind foarte subțire, accesul la portul USB Type-C nu este îngreunat, iar microfoanele și difuzoarele sunt ușor accesibile.

Aveți câteva variante din care puteți alege husa potrivită. Și mai important, pe lângă protecție nu veți fi puși în situația în care să se vadă zgârieturi sau urme de amprentă pe huse.

Pe site-ul MobileDirect.ro găsiți și alte modele, în caz că vreți să încercați altceva.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep