HomeMobileAndroidRecomandare: preturi bune pentru ceasurile smart Watch GT, GT2 Pro si Watch...

Recomandare: preturi bune pentru ceasurile smart Watch GT, GT2 Pro si Watch Fit in cadrul campaniei de reduceri derulata de Huawei

HUAWEI WATCH FIT

În urmă cu o săptămână vă spuneam că Huawei o să pornească o campanie de reduceri în perioada Valentine’s Day unde dispozitivele wearable vor avea prețuri interesante. Între timp campania este online și avem și detalii despre prețuri:

Huawei Watch GT2: 899 LEI (redus de la 1099 LEI)

Huawei Watch GT2 Pro: 1199 LEI (redus de la 1499 LEI)

Huawei Watch Fit: 399 LEI (redus de la 499 LEI)

Huawei Band 4 Pro: 290 LEI (redus de la 349 LEI)

Hauwei Band 4: 100 LEI (redus de la 199 LEI)

plus

Huawei FreedBuds Pro: 719 LEI (reduse de la 899 LEI).

HUAWEI WATCH FIT (2)În plus, pe lângă reducerile la ceasurile Huawei și căștile HUAWEI FreeBuds Pro și cadourile surpriză oferite la achiziționarea HUAWEI MateBook X, compania oferă și o serie de servicii gratuite pentru utilizatorii care vizitează centrele de service autorizate în perioadele 12-14 februarie și 22-24 februarie.

Astfel, clienții care vizitează Huawei Customer Service Center, situat în Băneasa Shopping City București, lângă Huawei Experience Store, etajul 1, și Huawei Costumer Service Center, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, 23 A, București, pot beneficia de manoperă gratuită pentru reparațiile efectuate la dispozitivele aflate în afara garanției. Mai mult, aplicarea foliei pe ecranul telefonului, precum și curățarea și dezinfectarea dispozitivului sunt oferite tot în mod gratuit utilizatorilor Huawei. De asemenea, toți cei care vizitează centrele autorizate de service Huawei vor primi cadouri surpriză în perioadele menționate.

Oferta de Valentine’s Day include dispozitivele ideale pentru cei care își doresc să se mențină sănătoși și activi și să țină pasul cu cele mai inovatoare tehnologii, de la soundrack-ul perfect la cei 10.000 de pași necesari zilnic.”, declară Sabina Știrb, Director Marketing, Huawei Consumer BG. „Smartwatch-urile din Seria HUAWEI Watch GT 2 vin atât cu o variantă potrivită categoriei feminine – HUAWEI WATCH GT 2 42 mm -, cât și cu două variante potrivite celei masculine – HUAWEI WATCH GT 2 46 mm și HUAWEI WATCH GT 2 Pro. Produsele impresionează printr-o baterie generoasă de până la două săptămâni și prin numeroase funcții utile precum monitorizarea ritmului cardiac, a respirației și a calității somnului, iar căștile HUAWEI Freebuds Pro sunt generația de top pentru o experiență acustică desăvârșită de tehnologia ANC. Ne bucurăm să adăugăm și campania surpriză din centrele noastre de service unei săptămâni în care celebrăm iubirea.”, continuă aceasta.

Iar actualii utilizatori de smartphone-uri Huawei au posibilitatea de a descoperi aplicații și alte promoții interesante. HUAWEI AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyElectrica, MyEdenred, NeoBT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, MyBRD și George România.

Mai multe detalii despre promoțiile active veți găsi aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep