HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: trei huse de protectie pentru OnePlus 8T

RECOMANDARE: trei huse de protectie pentru OnePlus 8T

huse de protectie pentru OnePlus 8T

OnePlus 8T este un telefon foarte fain, cu o baterie impresionantă prin viteza sa de încărcare. Dincolo de performanțele sale, impresionează și aspectul fizic elegant. Pentru partea de protecție, compania chineză a inclus în pachetul standard chiar și o husă de protecție. Ce se întâmplă însă dacă se dorește un plus din perspectiva siguranței de ordin fizic? Apelăm la partenerii noștri de la MobileDirect. Așa că în cele ce urmează o să vă prezint trei huse de protectie pentru OnePlus 8T. Am ales ceva mai inedit, însă în oferta magazinului online opțiunile de modele și culori sunt mult mai diversificate.

Prima variantă este una apropiată de ceea ce oferă pachetul standard, însă cu o tentă mult mai veselă. Este vorba despre o husă Gel TPU Alpacas de la CUBZ. Un imprimeu care pare să fie tot mai la modă în prezent, peste o husă din silicon moale, care se mulează perfect pe forma telefonului. Protejează împotriva zgârierii și absoarbe șocurile.  

La polul opus se situează o husă Hybrid Slim Ring tot de la CUBZ. Un produs care oferă un grad mult mai mare de protecție. Are colțurile întărite suplimentar. Iar marginea ridicată oferă protecție și la nivelul ecarnului, atunci când telefonul este scăpat sau așezat cu fața în jos pe o suprafață plată.

Inelul de pe spatele husei asigură o priză mult mai bună. În plus, poate funcționa ca suport/stand pentru telefon.

Cam pe același principiu și cu un design asemănător, vă propun o husă Hybrid Slim Red CUBZ. Singura deosebire este că în locul inelului de pe spate avem acum un picioruș rabatabil. Atunci când nu este nevoie de el, acesta este integrat în interiorul husei și nu deranjează în timpul utilizării telefonului.

Evident, multe alte opțiuni de formă, material și culoare pot fi găsite pe site-ul MobileDirect.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep