HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy F62 cu baterie de 7000 mAh a fost anuntat oficial

Samsung Galaxy F62 cu baterie de 7000 mAh a fost anuntat oficial

Samsung Galaxy F62

Se pare că autonomia este principalul argument de vânzare a proaspăt anunțatului Samsung Galaxy F62. Și nici nu are cum să fie așa, pentru că vorbim despre un acumulator de 7000 mAh. O baterie imensă, care oferă suport pentru încărcarea rapidă de 25W. În pachetul standar există inclus și încărcătorul necesar. În plus, telefonul oferă suport pentru reverse charging.

Terminalul este construit în jurul unui display AMOLED Infinity-O. Mai exact cu un orificiu circular, discret, pentru camera foto frontală de 32 megapixeli. Motiv de bucurie pentru amatorii de selfie-uri. Diagonala ecranului este de 6,7 inchi cu rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Deși vorbim despre un AMOLED, cititorul de amprentă digitală este plasat totuși lateral.

În spatele ecranului ticăie un chipset Exynos 9825. Samsung Galaxy F62 are două versiuni de memorie. Una cu 6 GB de RAM, alta, ceva mai atractivă, cu 8 GB de RAM. Ambele au capacitate internă de stocare de 128 GB. Care poate fi extinsă prin microSD.

Pe partea din spate telefonul etalează un sistem de patru camere foto. Unul destul de atractiv pentru acest segment de preț. Avem un senzor principal de 64 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 12 megapixeli și de două camere foto de câte 5 megapixeli fiecare. Una dedicată macro și un senzor de adâncime.

Sistemul de operare este Android 11 with One UI 3.1 direct din cutie.

Samsung Galaxy F62 a fost deja pus în vânzare pe piața din India. Are un preț interesant, de aproximativ 330 dolari, respectiv 360 dolari, în funcție de capacitatea de memorie RAM.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep