HomeMobileAndroidSe pot pune wallpaper-uri pe Android Auto

Se pot pune wallpaper-uri pe Android Auto

Cea mai nouă versiune Android Auto (6.x) a primit suportul pentru adăugarea de imagini de fundal personalizate.
Cea mai nouă versiune Android Auto (6.x) a primit suportul pentru adăugarea de imagini de fundal personalizate.

Aplicația Android Auto a ajuns la versiunea 6 și a venit cu niște schimbări cosmetice și funcționale. Una dintre ele este opțiunea de folosire a temei inchise, afișarea temperaturii și integrarea cu aplicații de navigație terțe. Odată cu cel mai recent update a fost introdus și suportul pentru folosirea imaginilor de fundal personalizate.

Din păcate există doar posibilitatea de alegere a unor imagini oferite de Google, închise în mare parte. Ar fi fost interesant să se poată folosi și propriile imagini de pe telefon, deocamdată nu merge. Ca să vedeți dacă aveți opțiunea, mergeți în Settings direct pe Android Auto în head unit-ul mașinii. Apoi ar trebui să găsiți opțiunea Choose wallpaper și aveți opțiunea să selectați imaginea dorită.

O altă chestie: Google introduce și opțiunea de a adăuga un shortcut ce va lansa o comandă Google Assistant – apelarea rapidă a unui contact, lansarea unei aplicații etc. E un plus pentru că permite un grad mai ridicat de automatizare.

Oficial Google nu a anunțat încă nimic și din păcate nu toți utilizatorii au primit actualizarea – eu am Android Auto 6.0.615334 pe Galaxy Note20 5G și nu am primit această opțiune. În schimb am descoperit că noua variantă Android Auto nu mai poate funcționa cu Huwei P40 Pro patch-uit să folosească serviciile Google. Are nevoie de noua variantă de Play Services.

via XDA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep