HomeFeaturedFocusVIDEO: cum arata Sony Xperia 1 III

VIDEO: cum arata Sony Xperia 1 III

Sony Xperia 1 III

După câteva fotografii generate pe calculator cu Sony Xperia 1 III, avem acum un scurt material video cu terminalul. Vine din aceeași sursă demnă de încredere datorită istoricului pozitiv, celebrul leakster @OnLeaks. Chiar dacă și clipul este generat tot pe calculator, avem posibilitatea de a vedea câteva detalii de design ale viitorului flagship al companiei japoneze.

Dar avem și o confirmare a faptului că nu vom avea parte de schimbări de design prea spectaculoase. Motiv de dezamăgire, poate, pentru fanii acestui brand și ai vârfurilor sale de gamă.

Vedem totuși încă din acest stadiul al reprezentărilor grafice, un motiv de bucurie pentru entuziaști. Sony Xperia 1 III va avea pe spate și un senzor telephoto de tip periscop. Asta înseamnă abilități speciale pe zona de zoom. Și mai ales posibilitatea de a avea un senzor foto principal ceva mai spectaculos. În total, terminalul are pe spate trei camere foto.

La polul opus s-ar putea afla faptul că Sony încă nu renunță la marginea superioară a ecranului. Nu avem notch-uri sau orificii. Camera frontală este integrată într-o margine superioară. Destul de îngustă, dar este acolo și lasă senzația că telefonul nu se ridică la standardele unui vârf de gamă din 2021.

Alte informații pe care le știm despre terminal vorbesc despre un display OLED de 6,5 inchi, cu rezoluție QHD+ (aspect alungit 21:9). Nu îmi dau seama dacă cititorul de amprentă digitală va fi integrat sub display, sau va rămâne plasat lateral. La interior vom găsi, cel mai probabil, chipset-ul Qualcomm Snapdragon 888. Zvonurile vorbesc despre o memorie RAM de 8 GB sau de 12 GB, în ambele variante cu capacitate internă de stocare de 256 GB.

Una peste alta, Sony Xperia 1 III nu arată rău. Însă mai sunt câteva detalii care încă nu se cunosc. Iar cel mai important dintre acestea, pe care nu-l vom afla până la momentul apariției oficiale, este prețul.

via Voice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep