HomeMobileAndroidAsus ROG Phone 5 e probabil mai puternic decat laptopul tau, dar...

Asus ROG Phone 5 e probabil mai puternic decat laptopul tau, dar are probleme: se rupe usor

Cel mai rapid și mai dotat smartphone al momentului, Asus ROG Phone 5 are o mare problemă: a ieșit șifonat din testul JerryRigEverything.
Cel mai rapid și mai dotat smartphone al momentului, Asus ROG Phone 5 are o mare problemă: a ieșit șifonat din testul JerryRigEverything.

La puțin timp după lansare, cel mai puternic smartphone al momentului, Asus ROG Phone 5 a juns în mâinile lui Zack Nelson (JerryRigEverything) și a ieșit șifonat: se rupe la îndoire. Și e puțin ciudat în contextul actual, în care majoritatea smartphone-urilor sunt făcute să reziste la astfel de torturi, mai mult, dacă cumva cedează ar putea să rămână funcționale.

Nu este cazul și lui ROG Phone 5. Zack Snyder aka JerryRigEverything l-a îndoit (în teorie cu forță mai mică decât cea aplicată de obicei pe smartphone-uri pentru că era rănit la un deget) și marele ROG Phone 5 a cedat. Mai mult, Zack l-a torturat până nu a mai funcționat.

Detaliile sunt aici:

Problema nu este că s-a stricat, pentru că până la urmă nu e chiar atât de greu să distrugi un smartphone. Problema este că a cedat ușor, lucru care nu ar trebui să se întâmple la un smartphone de 1000 EUR, creat pentru pasionații de jocuri.

Și din păcate lucrurile nu se opresc aici: nici la partea de zgâriere nu s-a descurcat mai bine, senzorul de amprentă devenind nefuncțional.

O explicație ar fi că Asus s-a aruncat să facă acest smartphone mai strălucitor, poate în ideea de a atrage generația tânără, făcând un mare compromis legat de rezistență.

Pentru mine e în continuare un mister de ce Asus trage cu dinții de acest concept (da, să zicem că e inovația lor) în condițiile în care este evident că un gamer nu o să își cumpere vreodată un astfel de smartphone când are la îndemână varianta Nintendo Switch, mult mai performant și mai durabil.

Voi ce ziceți? De ce ai da banii pe un ROG Phone 5 când știi că are probleme.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep