HomeMobileAndroidFitify: prima aplicație terță europeană, disponibilă pe ceasurile smart Huawei Watch GT2...

Fitify: prima aplicație terță europeană, disponibilă pe ceasurile smart Huawei Watch GT2 Pro

A ieșit prima aplicație terță europeană pentru ceasurile smart Hauwei Watch GT2: Fitify.
A ieșit prima aplicație terță europeană pentru ceasurile smart Hauwei Watch GT2: Fitify.

Săptămâna trecută am descoperit că în magazinul de aplicații pentru Watch GT2 Pro din Huawei Health a apărut primul program scris de o companie din afara Chinei: e vorba despre Fitify. Este una dintre cele mai cunoscute aplicații de fitness, ce propune o multitudine de antrenamente fără echipament special. Aplicația combină cunoștințele despre fizioterapie și științe sportive cu inteligența artificială și elemente de programare pentru a oferi o experiență de antrenament personalizată pe dispozitivele mobile și purtabile. Cu o bază de date de peste 900 de exerciții și 200 de milioane de antrenamente efectuate, Fitify facilitează antrenamentul a peste 10 milioane de utilizatori din peste 170 de țări.

Integrarea aplicației pentru prima oară în meniul smartwatch-ului HUAWEI WATCH GT 2 Pro marchează o etapă importantă pentru Huawei, care arată disponibilitatea companiei de a găzdui aplicații de la dezvoltatorii europeni pentru dispozitivele purtabile din portofoliul său. Anterior, dispozitivele purtabile ale companiei din afara Chinei erau prevăzute doar cu aplicații interne preinstalate, însă odată cu lansarea HUAWEI WATCH GT2 Pro, Huawei își arată deschiderea către furnizorii interesați de dezvoltarea de aplicații terțe.

Încă nu am apucat să mă joc mai intens cu aplicația Fitify ca să vă pot spune cât de optimizată este și care e impactul în ceea ce privește consumul de baterie. Poate o să fac asta în perioada următoare. Dacă vreți să vedeți cum merge va trebui să instalați modulul pentru Watch GT2 Pro direct din aplicația Health și apoi să puneți și versiunea de smartphone din AppGallery.

Huawei este lider pe piața de dispozitive purtable din China, în timp ce, în România, cota de piață pe această categorie este într-o continuă creștere. În trimestrul al treilea din 2020, Huawei a livrat 10,7 milioane de dispozitive purtabile la nivel global, ceea ce reprezintă o creștere anuală de 88,1%, până la o cotă de piață de 19,5%”, a declarat Whiskey Wangwei, Country Manager Huawei Consumer Business Group România. „Prin partneriatul cu Fitify, prima aplicație dezvoltată în Europa, vrem să încurajăm toți dezvoltatorii care livrează un conținut de calitate să se alăture ecosistemului HUAWEI AppGallery și ecosistemului dispozitivelor purtabile, din ce în ce mai populare pe plan local, pentru a beneficia de o serie de avantaje exclusive.”, a completat acesta.

Reamintesc faptul că Huawei oferă suport operațional individual la fiecare pas pentru toți furnizorii de aplicații ce sunt publicate în App Gallery, acoperind întregul proces – de la idei, dezvoltare și distribuție, până la operare și analiză a datelor. Așadar, pentru a îmbunătăți integrarea în HUAWEI AppGallery, dezvoltatorii Fitify au folosit cinci kituri de integrare puse la dispoziție de Huawei Mobile Services, după cum urmează:

  • – Kitul de cont, care oferă dezvoltatorilor conectare și autorizare simple, sigure și rapide.
  • – Push Kit, care le permite dezvoltatorilor să trimită mesaje în timp real către aplicațiile instalate pe dispozitivele utilizatorilor pentru a stabili o legătură cu aceștia.
  • – Kitul de achiziții, care facilitează achizițiile de produse virtuale și permite o plată ușoară.
  • – Kitul de analiză, care oferă o gamă variată de modele de analiză prestabilite pentru a ajuta dezvoltatorii să obțină o perspectivă profundă asupra utilizatorilor, produselor și conținutului.
  • – Wear Engine, care facilitează partajarea caracteristicilor și serviciilor aplicațiilor între telefoane și dispozitivele purtabile pentru o experiență interactivă superioară.

Mai multe detalii despre Fitify și link-urile de instalare pot fi găsite aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep