HomeMobileAndroidO chestie faina: jocul Homescapes e disponibil si in magazinul de aplicatii...

O chestie faina: jocul Homescapes e disponibil si in magazinul de aplicatii Huawei AppGallery

Jocul Homescapes, parte din seria Playrix, poate fi acum instalat și din magazinul de aplicații Huawei AppGallery.
Jocul Homescapes, parte din seria Playrix, poate fi acum instalat și din magazinul de aplicații Huawei AppGallery.

Pentru că deja v-am spus de campania de promoții a Huawei din magazinul AppGallery, azi vă mai semnalez ceva fain: jocul Homescapes, cunoscut pentru modul de joc walk-through (al doilea nume din seria Playrix Scapes) e disponibil în AppGallery, după Gardenscapes. Fanii Playrix din întreaga lume sunt întâmpinați cu provocările cunoscute de restaurare tip puzzle, precum și cu nenumărate funcții noi de explorat, inclusiv boostere unice și combinații explozive. Jucătorii au acces la mii de opțiuni de design pentru a-și crea propria casă, dispunând de libertatea maximă de a-și explora creativitatea în mod interactiv.

Suntem încântați să le oferim jocul popular Homescapes mai multor jucători din întreaga lume prin parteneriatul cu AppGallery. După lansarea cu succes a jocului Gardenscapes, așteptăm cu nerăbdare să aflăm feedback-ul utilizatorilor Huawei și acum.”, declară Maxim Kirilenko, Chief Business Development Director, Playrix.

Utilizatorii care vor descărca Homescapes din magazinul virtual HUAWEI AppGallery vor putea obține cadouri exclusive în valoare de 5,49 euro, suficient pentru a acoperi trei ore de viață în joc, 10.000 de monede și pot beneficia de două promoții pentru moneda Star. În mod similar, utilizatorii HUAWEI AppGallery deja existenți se pot bucura de o serie de promoții cu cupoane și cadouri în valoare de până la 10 euro. Iar în cazul în care vreți să obțineți mai multe beneficii în joc (și merge și pentru utilizatorii de alte smartphone-uri/tablete decât cele Huawei), se poate revendica o reducere suplimentară de 35% a pachetelor de începători și ucenici, în perioada 10-18 martie.

Adăugarea Homescapes în AppGallery mai este importantă pentru încă un motiv: jocul beneficiază de integrarea HMS Core, cu kitul IAP care garantează o experiență perfectă pentru utilizatori și dezvoltatori. Și vă recomand să testați asta pe propriile aparate!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep