HomeFeaturedFocusOnePlus Watch a fost prezentat oficial

OnePlus Watch a fost prezentat oficial

OnePlus Watch

Compania chineză care câștigă tot mai multă popularitate pe piața de smartphone a folosit momentul anunțului oficial al lui OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro pentru a anunța oficial și primul său ceas smart. Este vorba despre OnePlus Watch, un smartwatch care pare să se prezinte destul de bine în ceea ce privește specificațiile și care ar putea să se bucure de aceeași priză la public.

Pare să fie un produs foarte bine construit, așa că merită câteva clipe de atenție. Cu atât mai mult cu cât va veni și la un preț destul de atractiv.

Ceasul va veni într-o singură dimensiune, de 46 milimetri. Va avea un display OLED de formă perfect rotundă, cu diametru de 1,39 inchi și densitate de 326 ppi. Protecția va fi asigurată de o sticlă de safir. Are și două butoane fizice laterale, așezate pe cadrul de oțel.

OnePlus Watch poate monitoriza nu mai puțin de 110 tipuri de activități sportive. Sunt prezente la bord, de asemenea, funcțiile de măsurare a pulsului și a saturației de oxigen (SpO2). Poate fi monitorizat somnul sau nivelul de stres.

Ceasul vine cu o certificare IP68 și rezistă în apă până la 5ATM. Are modul GPS integrat, iar pe partea de conectivitate avem WiFi și Bluetooth. Memoria RAM este de 1 GB, iar cea internă de 4 GB. Sistemul de operare este unul proprietar (OnePlus Watch OS peste un RTOS). Iar bateria va asigura o autonomie de până la 2 săptămâni. Există suport pentru încărcarea rapidă Warp Charge, care se va face printr-un încărcător proprietar.

OnePlus Watch are un preț de vânzare de 159 euro și va deveni disponibil în Europa la jumătatea lunii viitoare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep