HomeFeaturedFocusRecomandare: 10 huse pentru Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Recomandare: 10 huse pentru Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

DSC_5781

Pentru că zilele acestea testez noul Samsung Galaxy S21 Ultra 5G am zis că merită să văd și ce huse ar fi cele mai potrivite pentru acest smartphone. Am selectat 10 huse ce pot fi găsite în oferta MobileDirect despre care voi vorbi în cele ce urmează, cu dedicație pentru toate tipurile de utilizatori.

1. Husă originala Samsung Galaxy S21 Ultra – Clear View Cover Light Grey

DSC_5734

Încep cu o husă originală Samsung Clear View Cover Light Grey, realizată din material textil și plastic care îmbracă perfect telefonul și dispune de o bară laterală prin care se poate vedea o bucată din display-ul lui S21 Ultra 5G. Este excelentă pentru că aici pot fi văzute rapid informații despre dată, nivelul bateriei și notificări via S-View.

DSC_5735

Aș mai adăuga și faptul că arată bine și acoperă perfect și marginile ecranului.

DSC_5738

2. Husă originală Samsung Smart Clear View Cover Black

DSC_5743

A doua propunere este tot o husă originală Samsung, LED View Cover Black care are construcție similară cu precedenta și oferă posibilitatea de a afișa informații via S-View. În plus se pot controla funcțiile telefonului direct de pe husă. Este realizată din piele ecologică și plastic, se simte foarte bine în mână și aș zice că nu crește semnificativ dimensiunea smartphone-ului.

Observați cum acoperă perfect marginile și display-ul, pentru o protecție maximă.

DSC_5744DSC_5746

Cred că este cea mai elegantă dintre toate husele pe care le-am văzut până acum pentru Samsung Galaxy S21 Ultra 5G.

3. UAG Plasma Gri Transparent

DSC_5749

Trec acum la niște huse făcute pentru aceia dintre voi care știu că vor supune smartphone-ul unor situații speciale unde pentru protecție este necesară o husă mai solidă. Aici întră în scenă varianta UAG Plasma Gri Transparent, cu ranforsare suplimentară pentru colțuri. Este formată din două părți: una din gel, pe interior și cea exterioară din plastic ABS tare.

Îmi place în mod deosebit construția pentru colțuri și faptul că husă iese puțin peste marginile display-ului, permițând în felul acesta să preia și multe din șocurile ce ar viza direct display-ul.

DSC_5750

Vreau să menționez și că husa de protecție Urban Armor Gear respectă standardele de rezistență impuse de armata americană, MIL-STD 810G-516.6.

Deși pare masivă, husa UAG (Urban Armor Gear) nu are o greutate mare și nu face telefonul mult mai greu. Fiind transparentă, husa UAG lasă să se vadă puțin din culoarea carcasei telefonului.

4. UAG Monarch

Din aceiași categorie face parte și husa UAG din seria Monarch, varianta pe roșu. Arată extrem de bine, potrivită pentru toți aceia dintre voi care vor să aibă o husă cu caracter. Este realizată din TPU și policarbonat, păstrând aceleași caracteristici constructive ale seriei UAG: ranforsare la colțuri, două straturi și o aderență foarte bună.

DSC_5752

Și husa asta este certificată US Army MIL-STD 810G-516.6.

DSC_5755

5. Samsung Galaxy S21 Ultra – Standing Clear Cover

DSC_5756

Vreau acum să remarc o husă mai interesantă, din portofoliul Samsung: Standing Clear Cover. Combină un material plastic transparent, cu o greutate foarte mică, cu margini din gel TPU moale. Acest tip de construcție o face foarte ușoară (50g) și o manevrabilitate bună.

DSC_5760

Nu crește cu mult dimensiunile smartphone-ului și îi evidențiază design-ul, permițând vizualizarea culorii pentru că husa este transparentă.

DSC_5757

Fiind prevăzută cu un picior rabatabil această husă permite poziționarea facilă a lui Galaxy S21 Ultra 5G pe o suprafață plană – e excelentă pentru situația în care lucrați la birou și vreți să vedeți ceva și pe ecranul smartphone-ului. Unghiul piciorului este ajustabil și construcția destul de stabilă.

6. SPIGEN Ultra Hybrid Crystal Clear

Husa următoare este un model SPIGEN Ultra Hybrid Crystal Clear, realizată din combinație de plastic cu margini din gel TPU. Este transparentă pentru a putea evidenția design-ul deosebit al lui Galaxy S21 Ultra 5G și după cum se poate observa, vine protejată cu folii pentru a nu se zgâria sau a prinde praf înainte de a fi folosită.

DSC_5761

Vreau să punctez existența unor margini ridicate în jurul denivelării pentru camerele foto, construite special pentru a proteja și această parte. Și da, merge fără probleme încărcarea wireless.

DSC_5762

7. CUBZ Thunder Green

DSC_5763

Trec acum la o husă mai simplă, Gel TPU Thunder Green CUBZ, realizată din gel TPU, ușoară, moale și foarte simplu de montat. Pe spate are striații care permit utilizatorului o aderență foarte bună și în același timp fixează bine smartphone-ul pe suprafețele plane.

DSC_5764

Puteți vedea marginile care îmbracă foarte bine carcasa, chiar și în zona camerelor foto.

8. Honeycomb Shock-proof

DSC_5768

Tot de la CUBZ vă supun atenției o husă din seria Honeycomb shock-proof, care e realizată tot din combinație de gel și plastic tare. Gelul este prezent în interior, pentru a proteja marginile smartphone-ului de șocuri în timp ce partea din spate este din plastic tare,lucios, care are pe interiorul său o aderență bună datorită texturii de tip fagure.

DSC_5767

Husa pare mare, în realitate nu adaugă decât 1.5 mm peste grosimea smartphone-ului. Cu margini ranforsate și ieșire peste nivelul carcasei face posibilă o protecție bună la lovituri neintenționate.

9. SPIGEN Neo Hybrid Gunmetal

DSC_5777

Al doilea model de husă SPIGEN pe care am testat-o este și cea care a fost pe gustul meu: Neo Hybrid, realizată tot din combinație de plastic și gel TPU. Este subțire, are formă rotunjită și merge pefect pe Galaxy S21 ULtra 5G, modelul negru.

DSC_5778

Textura de pe spate îi dă o aderență foarte bună în timp ce marginile rotunjite contribuie la un aspect mai subțire și îngrijit (cu toate că adaugă 2mm la grosimea smartphone-ului). Aș mai aminti că are margini lucioase, pentru a permite o manevrare rapidă când este introdus/scos din buzunar.

10. Nillkin Super Frosted Shield Red

DSC_5772

Am lăsat la sfârșit cea mai subțire husă: Nillkin Super Frosted Shield Red. Este construită dintr-un material policarbonat cauciucat, cu textură (antiamprentă) pentru partea din spate, capabilă să ofere o aderență foarte bună. Pe lângă faptul că este cea mai ușoară, cred că este și cea mai subțire husă de S21 Ultra 5G pe care am văzut-o. Îmi place cum arată și o recomand celor ce vor o husă care să nu treacă aproape nesimțită atunci când te joci cu telefonul.

Acestea fiind spuse, alegeți ceea ce vă place. Sper să fi găsit ceva care să vă satisfacă gusturile și necesitățile. Iar dacă nu sunteți hotărâți aruncați un ochi aici pentru ca să descoperiți și alte modele de huse pentru Samsung Galaxy S21 Ultra 5G.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep